maandag 20 augustus 2018

Reminder challenge 4 Seasons challenge blog.

Vandaag plaatsen Nelly en ik een reminder voor de lopende challenge op het 4 Seasons Challenge blog. Nog t/m vrijdag 31 augustus kun je meedoen en een kaartje maken aan de hand van deze inspiratiefoto:
Afbeeldingsresultaat voor zomer
Je kunt ervoor kiezen om één of meerdere items van het plaatje te laten zien op je kaartje, maar ook de kleurtjes kun je gebruiken.
Ik heb dit keer gekozen om de vakantiekoffers (op het plaatje op het dak van de auto) in het middelpunt te zetten. Het zijn Creatables-malletjes van Marianne Design (LR0542) en ik heb ze uitgestanst in de kleurtjes van de auto op de inspiratiefoto. De tekstjes zijn van Bij Oma Dee en zaten ooit in een IDEE&post. Het 'zand' onder de palmbomen is fluweelpoeder en komt uit het kokertje wat ook op de foto staat. Ik kreeg het bij een bestelling bij de Egel, maar had het nog niet gebruikt. Dit keer heb ik het gewoon op vloeibare lijm gestrooid, laten drogen en daarna het overtollige poeder met een kwastje weggeveegd. Daarna zat alles op en rond de knutseltafel onder het gele glitterpoeder, haha.
Doen jullie mee? Waan je nog even in de (tropische)vakantiesferen en link je kaartje >HIER<. Mijn vakantie zit erop, vandaag gaan we weer van start op school = werk. Vandaag alleen met collega's, morgen zijn er weer leerlingen....

7 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke kleuren zie ik op jouw kaart. Daar word je spontaan vrolijk van.
    Succes weer met het nieuwe schooljaar, wat gaat de tijd toch snel hé?!
    Ik heb gelukkig nog twee weken vrij ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om de koffers de hoofdrol te geven. Een echte vakantie kaart.
    Ik vind de strik en hoe dier op de kaart zit heel erg mooi gedaan.

    Succes met werken, hier hebben de kinderen nog 2 weken vrij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een vrolijke kaart ! helemaal toppie, lekker felle kleurtjes, mooi resultaat
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vrolijk kaartje Colien, dacht dat ik er al eentje geplaatst had maar zie dat het nog niet gebeurt is ;-( , komt deze week goed

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een heerlijk zomers vakantiekaartje! En dat op deze eerste werkdag van het nieuwe schooljaar. De kop is er weer af. Morgen leerlingen en dus ook het introductieprogramma. Bart en jij hebben dat ongetwijfeld piekfijn voorbereid.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel leuk en vrolijk kartje heb je gemaakt als reminder. Ik hoop nog mee te kunnen doen voor ik op vakantie ga, of misschien wel op vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh wat is die leuk zeg, lekker felle kleurtjes daar hou ik van. Heel goed idee om de koffers de hoofdrol te geven.
    Groetjes, Annie

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien