vrijdag 17 augustus 2018

Voor de liefste grote zus.

Hieperdepiep voor Nina, we mogen haar feliciteren met de komst van haar zusje Puck. Dit kaartje maakte ik voor haar als grote zus, maar natuurlijk laat ik jullie binnenkort ook de kaartjes zien voor de ouders, opa's en oma's en omi (overgrootmoeder/Rolf zijn moeder en mijn schoonmoeder dus, snap je het nog? haha). 
Eline's bunny is uitermate geschikt voor dit kaartje, zeker met het babykonijntje erbij. Ben benieuwd wat Nina ervan vindt, ze is dol op post, dus zal wel goedkomen.
Vanmorgen gewerkt, net thuis geluncht en zie nu pas dat de blogpost niet is weergegeven, geen idee hoe het kan... Bij deze dus alsnog. Fijne dag nog!
Challenge;
Sketch Saturday - Sketch #526

8 opmerkingen:

 1. Mooie kaartje voor de grote zus! En vreemd dat je berichtje niet was geplaatst...gelukkig kwam je er nog achter :-) Kunnen wij tenminste meegenieten!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief kaartje voor Nina, dat zal ze vast leuk vinden! Wij hebben vandaag ook een kaartje op de bus gedaan voor papa en mama, maar ook een apart voor Nina omdat ze het zo leuk vindt om post te krijgen. Dus Nina kan wel bij de brievenbus gaan liggen :)

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach dat is leuk!!
  Leuke kaart ook, echt 1 voor een grote zus.
  Euh.....de moeder van, Omi, schoonmoeder, Nina.....nee, ik snap er niks meer van, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach wat leuk en lief, ik herkende de sketch gelijk. Mooie verwerking ervan. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lief kaartje

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het kaartje voor de ouders van Puck is heel mooi, maar dat Nina met deze in de wolken was, dat kon niet missen! En zo tof dat jij dan onmiddellijk zo'n leuke kaart terug kreeg van Nina, eentje om te blijven koesteren!
  Groetjes en fijn weekend!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien