Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 11 augustus 2018

You are 40, time to celebrate.

Gisteren een flinke motorrit gemaakt: ongeveer 5 uur en ruim 250 km op de teller. Maar wel prachtige luchten en landschappen gezien. Via de Betuwe naar Nijmegen, via Kleve (D) weer terug naar Nederland, rondje Posbank op de Veluwe en daarna weer door de Betuwe naar Brabant. Tussendoor heerlijk geluncht in 's Heerenberg, kortom: een prima vakantiedag!
Afgelopen donderdag was Jennis jarig en zijn leeftijd lijkt me duidelijk. Hij is dagelijks in de weer met (tuin)hout, dus de papiertjes waren snel gekozen. Bij Margriet kocht ik afgelopen week drie toffe (2e hands) stempelsets en die werden meteen in gebruik genomen. Niet alleen voor dit kaartje, maar ook voor een kaart die ik komende woensdag samen met Nelly en Daan nog een keer ga maken. Die zie je dus later....
Afbeeldingsresultaat voor nirwana tuinfeest 2018
Vandaag staat er weer een festivalbezoek op de agenda: dagje Nirwana tuinfeest samen met Saskia. Vooral naar het optreden van Vuur, de band van Anneke van Giersbergen, kijk ik al lang naar uit. 
Challenge:
Freshly Made Sketches - FMS349

8 opmerkingen:

Daphne zei

Gezellig hoor, zo'n dag motor rijden.
Je ziet veel lijkt mij, vanaf de motor.
Leuke kaart,dat per met die hout print papiertjes.
Een tweedehands stempelset op de kop tikken is altijd leuk natuurlijk.

Mariken zei

Jeetje, wat een lange rit, met gezellige stops. Dat is echt vakantie!
Je kaartje is gaaf, lekker stoere 40, tof! Fijn weekend, xx

Rosina zei

Heel mooi en stoer verjaardaskaartje Colien..en wat zullen jullie genoten hebben va zo een lange motorrit en heerlijke terrasjes

groetjes Rosina

GerJanne zei

Wat een leuke toepasselijke kaart heb je voor Jennis gemaakt. EN zo'n motorrit lijkt me heerlijk. Mooie delen van Nederland heb je gezien.
Ik hoop dat je geniet van Nirwana....

Femminde Bergman zei

Wat een toffe kaartjes hier weer Colien!! Zo gaaf,ook die kerstkaartjes met kruidvat plaatjes is combi met dat zwart wit van MD. Echt gaaf!!
Heel veel plezier, ik denk dat je nu nog staat te swingen.
En een fijne zondag!!
Groeten van Femminde

ps. is het kaartje wel overgekomen??

Creaellenknutselsite zei

mooi kaartje
groetjes ellen

Nicole Parmentier zei

Klinkt als een heerlijk dagje toeren. Het weer is er dan ook perfect voor, zeker als je tussendoor lekker het terras opzoekt. Je kaartje is weer helemaal leuk en persoonlijk, gaaf dat hout!

Karren zei

Perfect masculine card and how wonderful that you tailored it to the recipient! Thanks so much for joining us at Freshly Made Sketches.