zaterdag 25 april 2020

Colien daagt Sarah uit #5.

Het is de laatste zaterdag van de maand en dan laten Sarah en ik zien wat we gemaakt hebben met dezelfde spulletjes. Dit is alweer de één na laatste uitdaging van mij richting Sarah en deze keer stuurde ik haar dit pakketje papiertjes:
Daarbij vroeg ik Sarah mee te doen met de bingo op het 4 Season Challenge blog, vandaar de kleurtjes ;) Ik koos voor Cirkel - Jarig - Groen.
Ik maakte in eerste instantie dit kaartje voor Rosina (DT-maatje bij 52WTC) en was helemaal blij dat ik het op tijd op de bus had gedaan. Toen bedacht ik me dat het niet klopte met de bingo, lekker snugger... Vandaar dat ik 2 kaartjes laat zien.
Volgens mij heeft Sarah ook meerdere kaartjes gemaakt. Bij mijn verjaardagskaartje aan haar stuurde ik ook wat van de byMarleen-cupcakes mee, wie weet heeft ze die gebruikt? Ik ga kijken!! 
Challenges;
Freshly Made Sketches - FMS432 (first card)

Try Stampin on Tuesday - TSOT454

10 opmerkingen:

  1. Leuke verjaardagskaarten met de schildpad en de cadeautjes!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kom er net vandaan, van Sarah.... zeker heeft ze die gebruikt, en hoe!!
    Leuke uitdaging en jullie maakte alle twee iets heel verschillend.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O wat leuk dat jullie elkaar een uitdaging toesturen.
    En wat is ie gaaf!!

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je leuke kaartjes gemaakt Colien....de sketch heb je heel mooi verwerkt op je bovenste kaartje!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oooo, die 🐢. Die wil ik ook als ik weer iets mag en kan kopen, ik vind hem zo leuk! Je kaartjes zijn super tof! Zo alleen groen is eigenlijk heel mooi! Ik heb je taarten goed gebruikt, de meisjes vonden het een toffe combinatie. Iets wat ze zelf nooit zouden doen, maar de uitwerking vonden ze heel leuk. Als ze altijd thuis zijn, wordt ik goed in het oog gehouden en krijg ik positieve en negatieve feedback. Morgen komt er een kaartje wat ze allemaal SUPER mooi vinden, het is zelfs al gereserveerd voor Aranka's verjaardag! Maar met je gok zit je fout, de appelsienen komen dinsdag 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super cute turtle, Colien - LOVE the patterned paper you've mixed in on his shell! Thanks so much for playing at TSOT!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke kaartjes, je was natuurlijk in de war omdat je twee schetsen tegelijk gebruikte/ of wilde gebruiken, ben dus niet alleen in "fouten maken" ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Looks like a very happy birthday turtle, Colien! Great use of shades/patterns of green! Thank you for joining us this week at Try Stampin' on Tuesday!!! -Donna

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Adorable turtle and a super-fun card! Thanks so much for joining us at Freshly Made Sketches.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien