zondag 5 april 2020

Kannetjes met bloemen.

Eigenlijk stond er voor vandaag een ander blogbericht gepland, maar dat komt a.s. zondag, even geduld. Maar ook op deze zonnige zondag laat ik wat kaartjes zien. Ik maakte ze met het leuke kannetje van Marianne Design, ontworpen door Marleen. Het paasei-haasje wilde niet recht gaan staan op de foto, maar ik laat het ongestraft, hij kijk zo lief, haha.
In de kannetjes vrolijke voorjaarstakken, hartstikke actueel. De bloemetjes zijn de 'Daisies', ook van Marianne Design. Ze zijn superleuk en je hebt er meteen heel veel in 3 verschillende maatjes. De achtergrondpapiertjes komen uit verschillende 30 x 30 blokken van de Action. 
Deze versie in blauwtinten is voor mijn collega Erica. Niet zo moeilijk als je weet wat haar lievelingskleur is ;)  De tekstjes maakte ik op de computer, heb een heel vel vol gemaakt en geprint, dus je ziet ze nog volop komende week.
Challenge;
CAS(E) this Sketch! - CTS#366

3 opmerkingen:

  1. Francien de Jong5 april 2020 om 15:41

    Hoi Colien het zijn weer hele leuke kaartjes,kom regelmatig naar je blog geniet er altijd zo van.
    maar heb een vraag hoe kun je wit typen en op zwart uitprinten???
    Groetjes Francien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zijn mooi! Ik legde de vaas en takken op mijn bureau, misschien lukt het me om enkele Paas of lente kaarten te maken. X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke kaartjes zijn het! De sketch is gaaf, die ga ik opslaan, want ik deze wek heb ik elk dag wat (te plaatsen). En die konijntjes.... je kunt wel zie wie de ondeugendste is van de twee ;-)
    Slim die tekstjes. Dank je voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien