vrijdag 17 april 2020

Cupcake #8 en 9.

De laatste 2 cupcakes... met dit papier :) Er waren nu alleen nog wat snippertje over en die zijn naar de oud papierbak gegaan. Maar genoeg jarigen in april, dus dan zijn de cupcakes helemaal leuk. Dit kaartje maakte ik voor Marijke. Zij was gisteren jarig en als DT maatjes bij 52 Weeks to Christmas sturen we elkaar altijd een verjaardagskaartje, zo gezellig! Zowel om te maken als te krijgen.
Afgelopen woensdag heb ik het papierpakketje opgemaakt, hier zie je laatste 'grotere' stukje papier achter de cupcake, precies groot genoeg voor de sketch :) De vlaggetjes maken het extra feestelijk.
En deze quote zat ook in het blokje. Ik hield van het bovenste kaartje nog een stukje geƫmbost papier en ribbelkarton over, dus dat ook maar opgemaakt. Net als de 2 kleine stukjes achter de tekst, dat is dus geen hele strook ;)
Vandaag de laatste (thuis)werkdag voordat de meivakantie begint. Heel gek idee en zo anders dan anders. Al weken de leerlingen en de meeste collega's (niet in het echt) gezien en onze vakantie in Zuid-Limburg moeten annuleren. Ach, we maken er maar het beste van, gezondheid voor alles!
Challenges;
CAS Colours & Sketches - #366 (first card rotated)

Tuesday Morning Sketches -  #550

19 opmerkingen:

  1. Prachtige kaartenserie Colien! Heel mooi in deze zachte kleuren! Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke cupcake serie! Ik vind de papiertjes die je ervoor gebruikt hebt erg mooi. Succes met je laatste (thuiswerk)dag! Groetjes Marinda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat zijn ze weer super leuk Colien, dit papier blokje is gaaf qua kleurtjes he...er is hier ook niet zoveel meer van over...
    Die cupcake is echt geweldig!!!

    Liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kaarten, Colien. Knap om een heel papierblok op te gebruiken, dat is mij tot nu toe zelden gelukt :-)
    Het zijn hele vrolijke kaartjes geworden. En die quote, geweldig!
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou, jij hebt de papiertjes enz. wel helemaal benut! Knap, lukt mij ook bijna nooit. Twee gave kaarten Colien!
    Jammer van jullie vakantie, hier hetzelfde verhaal. Het is dan maar zo en hopelijk is het dan mooi weer, maken we er thuis gewoon vakantie van.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige kaartjes Colien.
    Leuk met de cupcake en mooie kleurtjes.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Your cupcake cards are all so cute! My favourite is the second one! I'm happy our sketch could inspire you! Thank you for joining us at Tuesday Morning Sketches! I hope you'll be back again!

    KT Fit Kitty
    Tuesday Morning Sketches DT

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je hebt wel maximaal gebruik gemaakt van dit papierblokje en de cupcake stans. Toch zijn alle kaartjes weer anders en gaan ze zeker niet vervelen. Dit is ook weer een leukerd!
    Het zal inderdaad wel een rare mei-vakantie zijn voor jullie. Gelukkig is het prachtig weer, zo voelt zelfs een werkdag een beetje als vakantie. Geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Thank you for playing along with us at CC&S! Fun card - love the soft colors!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nou jij hebt echt ontzettend leuke cupcakekaartjes gemaakt! En zomaar een heel papierblokje opgemaakt... Ook knap! De kaart met de quote is ook tof.
    Fijne vakantie, ook al is het niet in Zuid-Limburg. Wij moesten ook annuleren, helaas, We zouden de 25e vertrekken. Niets aan te doen...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Sjonge, jij hebt echt een sprintje getrokken met je cup cakes, wat ontzettend leuk.
    Deze "investering" heb je niet voor niks gedaan, wat heb je hiermee al veel plezier gehad.
    Ze zijn alle drie weer weg leuk, ook die laatste met die quote erop.
    Fijne "vakantie", het is aanpassen, maar we moeten door, dus kijk om je heen en maak er iets bijzonders van.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie kaartjes! Geniet van je vakantie in de tuin en lekker thuis! X

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Your card is adorable with the yummy cupcake. Thanks for joining in the Tuesday Morning Sketches, Lisa Lynn DT.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Fun cards - great color combos. Thank you for joining us at Tuesday Morning Sketches.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. All of these cards are just perfectly wonderful!! Thanks so much for creating with us this week at Tuesday Morning Sketches!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Cupcakes, YUM! :) The color scheme you've chosen for them is great, too. Thanks for making CC&S part of your crafting time!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. UITNODIGING VAN DE ILLUMINATI-ORGANISATIE 666

    Dit is een open uitnodiging voor iedereen die geĆÆnteresseerd is om deel uit te maken van 's werelds grootste conglomeraat en het hoogtepunt van je carriĆØre te bereiken. Nu we aan het rekruteringsprogramma van dit jaar beginnen en ons jaarlijkse oogstfeest bijna nabij is, besluiten we u kennis te laten maken met de "Nieuwe Wereldorde".

    Op dit moment verzekeren we iedereen die klaar en trouw is om lid te worden van deze geweldige organisatie, dat zodra hij / zij een volwaardig lid wordt van de Illuminati-broederschap, hij / zij automatisch rijk, krachtig en beroemd zal worden in leven en al hun hartewensen verwezenlijken en ook een maandsalaris van $ 500.000 USD ontvangen. We zijn klaar om uw leven te veranderen, we kunnen uw dromen waarmaken.

    De grote wijk Illuminati biedt je een kans om je hart te laten uitkomen. Ik wil dat je weet dat als je opgelicht bent, je bang bent, alsjeblieft niet, want deze organisatie is 100% veilig en betrouwbaar, met de schriftelijke garantie die je hebt, weet je dat deze Brotherhood-organisatie echt en legitiem.
    Ik geloof dat iedereen op deze planeet "Aarde" op de hoogte is van de ILLUMINATI, de Illuminati is een geheim genootschap dat de mens vriendelijk zegent en zijn / haar dromen vervult om miljonair en miljardair te worden. Je moet nu tenminste zeker zijn van deze organisatie en er is geen reden om ergens bang voor te zijn.

    Ik ben hier niet om met je te rotzooien of spelletjes met je te spelen, want zoals het er nu uitziet, zijn er veel mensen die ons imiteren en beweren lid te zijn van de ILLUMINATI. Dus komt de Broederschap tot de conclusie dat deze organisatie globaliseert om diegenen te helpen die echt klaar zijn om deel uit te maken van deze Grote Familie en diegenen die misleid zijn door die bedriegers. Nu geloof ik dat dit uw kans is om lid te worden van onze prestigieuze organisatie en uzelf en uw gezin trots te maken.


    Als je interesse hebt om lid te worden van deze Great Organization, neem dan contact op met onze Grand Lodge in Pennslyvania, VS via
    WhatsApp: +1315203 9948 of onze officiƫle e-mail: illuminati666grandlodge@gmail.com

    Of klik op deze WhatsApp-link om ons een bericht te sturen: https://wa.me/13152039948

    Gesigneerd: GRAND MASTER

    BeantwoordenVerwijderen
  18. WELKOM BIJ ILLUMINATI BROTHERHOOD ORGANISATION.

    Ik geloof dat we allemaal een droom hebben, een droom om iets groots in het leven te worden, zoveel mensen sterven vandaag zonder hun dromen te verwezenlijken. Sommigen van ons zijn voorbestemd om president van onze verschillende landen te worden of te worden. een van 's werelds grootste muzikanten, voetballers, politici, zakenmensen, komieken of om een helper te zijn voor andere mensen in nood Let op; nieuw aangeworven leden hebben recht op grote voordelen en beloningen. Er zijn geen mensenoffers. Als je echt geĆÆnteresseerd bent om lid te worden van de illuminati, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie WhatsApp:+1(234)248-7286 OF +919205107358
    E-mail: illuminatikingdomempire@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  19. WELKOM BIJ DE ILLUMINATI BROTHERHOOD ORGANISATIE.

    Ik geloof dat we allemaal een droom hebben, een droom om iets groots in het leven te worden, zoveel mensen sterven vandaag zonder hun dromen te verwezenlijken. Sommigen van ons zijn voorbestemd om president van onze verschillende landen te worden of te worden. een van 's werelds grootste muzikanten, voetballers, politici, zakenmensen, komieken of om een helper te zijn voor andere mensen in nood Let op; nieuw aangeworven leden hebben recht op grote voordelen en beloningen. Er zijn geen mensenoffers. Als je echt geĆÆnteresseerd bent om lid te worden van de illuminati, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie WhatsApp:+1(234)248-7286 OF +1(773)798-0522
    E-mail: illuminatikingdomempire@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien