woensdag 1 juni 2022

Alpe d'HuZes / Roparun en Briep.

Morgen is Alpe d'HuZes en mogen Rolf en Anne-Marie de Franse berg resp. op de fiets en wandelend beklimmen. Als aanmoediging gaf ik 'snoepzakjes' mee voor ze. Omdat er Fruitella's in het zakje zitten, plakte ik fruit op de toppers. Die maakte ik met de malletjes van Marianne Design, ontworpen door Marleen.

Voor de achterkant verzon ik een leuke tekst, maakte ik een ontwerpje in Word en sneed die weer uit met de mal. Het papiertje met toepasselijke opdruk houdt het zakje in model.

Peter en Berry zijn mee als supporters en ondersteunen waar nodig. Ze zijn goud waard en ook voor deze 2 kanjers een kleinigheidje.


Voor Anne-Marie de eerste keer dat ze meedoet aan Alpe d'HuZes en als ze finisht krijgt ze deze medaille. Ik kocht em tijdens het kick-off event op Papendal. Zomaar los geven of in een envelop leek me niet zo leuk. Daarom ook hiervoor een zakje met topper gemaakt. Tekstje komt van internet...
En komend weekend is de Roparun. De Buitenbeentjes vormen Team 75 en daarin zijn 9 van onze collega's actief. Behalve lopers, fietsers en verzorgers (fysio en catering) zijn er ook 2 busjes met daarin chauffeurs en navigators. Ik maakte 2 snoepzakjes voor in de busjes.


Helaas kregen we gisteren niet zulk fijn nieuws: Briep ziet niks meer met haar linkeroog. Het netvlies is beschadigd en zal niet meer herstellen. De komende 3 weken moet het oog dagelijks gedruppeld worden tegen te hoge oogdruk, daarna beslissen we wat de vervolgstap zal zijn...




6 opmerkingen:

  1. Wat ben jij toch goed in het verzinnen van leuke kleine kadootjes.
    Dit is toch TE leuk om mee te hebben allemaal.
    Mooi zakjes maakte je ervan, met de leuke fruit stansjes erop.
    Ach nee...... die arme Briep😪

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke persoonlijke bagtoppers heb je gemaakt. Daar zal iedereen blij mee zijn; ook met de inhoud natuurlijk. Wat jammer voor jullie hond. Sterkte!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Colien,
    Super zijn ze, de snoepzakjes... Grappig hoe je de fruitella's toch gezond doet lijken...
    Succes met het herstelproces van de hond...
    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je kunt wel een cadeauwinkeltje beginnen met al die leuke snoepzakjes. Ik weet zeker dat je zo uitverkocht bent. Ik kwam inderdaad vooral even langs om te kijken hoe het met Brieb gegaan was bij de dierenarts. Niet zo goed zie ik. Wat zielig voor Brieb, ik hoop dat ze er niet veel pijn aan heeft. Zal wel lastig voor je zijn dat je nu net alleen bent.. sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ah.... dat is inderdaad helemaal geen leuk nieuws! Had je al een vermoeden? Ik heb blijkbaar een berichtje gemist. Ga zo nog even kijken. Succes met druppelen..
    Je snoepzakjes en cadeautjes zijn alle erg leuk. De toppers met het fruit en de tekst en de fruitella vind ik geniaal. Misschien hebben ze nu zelfs het idee dat ze gezond snoepen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een verdrietig nieuws, Colien. Hopelijk helpt het druppelen goed. En wat een geweldige aanmoedigingscadeautjes!
    Sterkte met Briep.
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien