zaterdag 22 september 2018

Geïnspireerd door Pinterest.

Bij Crazy 4 CAS hebben ze een leuke challenge: Maak een kaart die geïnspireerd werd door een kaart die je zag op Pinterest. Gevaarlijk: als je 'even' op Pinterest gaat snuffelen, is dat meestal wat langer dan gepland. Maar mijn zoektocht duurde niet lang deze keer. Bij de zoektermen 'CAS' en 'kaart' kwamen verschillende kaartjes van Inge Blom naar boven. 
Zij maakt hele leuke kaartjes en haar Hello-kaartje was de inspiratie voor mijn exemplaar. Zij maakte het in blauw, ik koos voor rood en het woord HUGS. 


Net als op Inge's kaartje heb ik de letters meerdere malen gestanst en op elkaar geplakt. Geeft een leuk effect. Het kaartje is richting Ellen gegaan. Zij kan wel even wat HUGS gebruiken. Na jarenlang bij ons op school gewerkt te hebben, kreeg ze eind vorig jaar te horen dat ze boventallig was geworden. Ze heeft wel een nieuwe baan in het onderwijs, daar is ze vol goede moed aan begonnen, maar momenteel zit ze in een dipje, erg naar. Ellen was blij met het kaartje...
Vanmiddag ga ik een workshop volgen bij de Scrapheap in Sprang-Capelle.  Finnabair verzorgt de workshop, zo'n zin in! Al 2 x eerder mocht ik aanschuiven bij Anna en inmiddels is het 4 jaar geleden, dus ben zo blij dat ze weer een keer in Nederland is. De voorpret is al begonnen, ik ga snel mijn spulletjes bij elkaar zoeken!
Challenge;
Crazy 4 CAS - Pinterest inspired

10 opmerkingen:

 1. Wat een leuke Pinspiratie kaart! Het rood staat mooi fris bij het wit. En ja, herkenbaar... als je eenmaal op Pinterest zit ben je voor je het weet twee uur verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel tof effect die letters zo!
  Ideaal kaartje voor Ellen.
  Ik liep heel veel achter met bloggen, maar jou blog mis ik niet graag. Ik bekeek alles en liet hier en daar een reactie achter. Veel plezier vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow.....wat een schitterend kaartje Colien!
  Groetjes en een fijn weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke kaart is het geworden, ik doe ook met deze challenge mee vond het een leuk idee, maar net wat je zegt als je op pinterest zoekt kom je veel leuke kaarten tegen
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, Pinterest is een eindeloze bron van inspiratie. Je hebt er een heel leuke kaart van gemaakt!
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inge Blom....die maakt zulke mooie kaarten.
  Deze variant van jou is goed gelukt.
  Mooie kleur, rood, lekker opvallend.
  Lijkt me zo naar als een overplaatsing naar een andere werkplek niet goed uit pakt, lief om een kaart te sturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, erg naar voor Ellen, ik kan met dat dipje best voorstellen. Wat fijn als je dan zo'n gave kaart krijgt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik was zeker blij met jouw mooie hugs-kaartje! En nou zie ik pas dat je met dat kaartje ook nog eens meedoet aan de challenge bij Crazy for CAS! Superleuk, dankjewel.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt voor het meedoen met de Crazy for CAS challenge. Wat een mooi kaartje zeg.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien