woensdag 19 september 2018

Neef Bart.

Kleine jongetjes worden groot, zo ook neef(je) Bart. Afgelopen maandag vierde hij zijn 19e verjaardag. Op uitnodiging van mijn zus mochten we allemaal komen eten en kreeg hij deze kaart.
Elk jaar vraagt de familie of ik een kaart wil maken en Bart bewaart ze trouw. Dit keer koos ik voor de ticketmal van Studio Light. In eerste instantie had ik er eentje gestanst, maar een dubbele is zeker zo leuk.
Bart wil hij graag het nieuwste FIFA-spel en dat komt meestal net ná zijn verjaardag uit. Daarom krijgt hij de laatste jaren elke verjaardag geld van opa, oma en zijn 3 tantes met hun families, zodat hij het spel meteen op de release datum kan aanschaffen. Dat zit in het envelopje....
Over een paar weken mag hij afrijden voor zijn rijbewijs. Als grapje hadden we bedacht om een plaatje van de auto van een markant persoon uit het dorp op de kaart te verwerken. Die beste man rijdt overal 30 km per uur, of het nu binnen of buiten de bebouwde kom is, haha. Iedereen kent de man én zijn auto en de vriendengroep van Bart heeft in een lollige bui wel eens midden in de nacht, na het stappen, foto's gemaakt bij die auto. Hij kon erg om lachen dat we het nu zijn droomauto hebben genoemd.

8 opmerkingen:

  1. Wat een humor kaartje voor Bart, heel tof gedaan Colien!
    Geweldig het verhaal bij de droomauto en boys en toys hè?
    Volgend jaar maar een mooie meid op de kaart whaha
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk gedaan Colien! En wat een leuk verhaal!
    Groetjes Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk verhaal erbij! Je kaart is bijna een miniboekje, echt super gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een kaartje met een vette knipoog dat kan een 19e jarige zeker wel waarderen, en het is ook nog eens een prachtig kaartje.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een toepasselijke kaart voor neef Bart. Mooi bedacht en gedaan.
    Ook je kaart voor Hermien is prachtig geworden.
    Liefs Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Whahahahaha, wat een humor die auto!! Ik log in een deuk, en zie bijna het gezicht voor me bij het ontdekken van zijn droomauto!
    Je ticketkaart zo dubbel is geweldig! Zo leuk de familie bij elkaar voor zo'n verjaardag! Gezellig. En slim om geld te geven voor de nieuwe Fifa. Leuk trouwens dat hij al je kaarten bewaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een coole kaart! Ik denk dat iedere eerste auto een droomauto is maar deze is natuurlijkw wel erg grappig!! Onze Sverre begint binnenkort ook met zijn rijlessen, uitkijken in de buurt van Nuenen dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Echt een stoere mannenkaart.
    Leuk dat Bart al je kaarten bewaard, dat maakt het nog leuker om wat moois te maken.
    Lol kun je hebben hè, om zo'n grappig detail te verwerken op een kaart.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien