Pagina's

Totaal aantal pageviews

donderdag 28 mei 2020

52 Weeks to Christmas, week 22. Inspiratiefoto-challenge.

Het is weer donderdag en dat betekent kerstkaartjes-dag! En omdat het de laatste donderdag van de maand is, hebben we weer een nieuwe uitdaging voor je bij 52 Weeks to Christmas. Annemarie en Merit mochten het thema bepalen en zij kozen voor deze inspiratiefoto:
Dat doet toch warm aan, nietwaar? En je kan er best veel kanten mee op, zeker als je de plaatjes even op je in laat werken. Dan zie je van alles waar je vast iets mee kunt.
Wat mij vooral aansprak is het hout en de kleur rood. Dat zijn dan ook de belangrijkste ingrediënten geworden voor mijn 2 kaartjes deze week. Verder zag ik nog kopjes met warme drank en daarom heb ik de 'Hot Chocolate' mok tevoorschijn gehaald. Door die uit te stansen uit designpapier lijken ze op de Scandinavische kerstmokken die ik ooit bij Albert Heijn kocht. En die printjes zie je ook terug op de inspiratiefoto. De versiering op de slagroom is van Marleen's cupcake. De tekstjes, ijskristallen en gingerbread-poppetjes vond ik in mijn box met kerstspulletjes. En bij het bovenste kaartje de Helleborus stans weer eens gebruikt, blijft mooi!
Doen jullie mee met onze uitdaging? Link dan je kaartje volgens de inspiratiefoto morgen in een apart bericht op het 52 Weeks to Christmas blog. Meedoen met de challenge kan t/m volgende week donderdag 4 juni. Heb je vandaag al een kerstkaartje klaar? Dat kun je gewoon vandaag al linken en aan ons laten zien op het 52 WTC blog. Neem daar gerust een kijkje voor inspiratie, want ons DT heeft hele leuke voorbeeldkaartjes gemaakt. En je ziet ook de prijs die je kunt winnen.
Challenges;
Crafty Hazelnuts Christmas Challenge - Anything goes as long it's Christmas, 
Merry Little Monday Challenge - Anything goes
ABC Christmas Challenge - J is for Joy (second card)

19 opmerkingen:

Rosina zei

2 super leuke kerstkaartjes Colien...en die hot chocolat mokken zien er overheerlijk uit..zo lekker als het koud is in de winter...Heeeeel mooi gedaan!!!
groetjes Rosina
52 WTC

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaartjes met het moodbord, mooie kleurencombinatie en leuke details heb je gebruikt
groetjes ellen

Daphne zei

De toef slagroom in de mok is goed gelukt.
Het is vooral een gezellig moodboard, dat komen mooie kaarten van deze week.

Eri Kumeling zei

Je kaarten zijn prachtig, inderdaad een leuke kleurencombinatie.
Groetjes, Eri

Epie zei

Superleuke kerstkaartjes weer Colien !!
Groetjes van Epie

GerJanne zei

He, ja, ziet er gezellig uit! Rood is voor kerst mooi, maar zeker voor andere gelegenheden. De helemaal rode mok vind ik mooier dan de eerste. Hoewel die wel weer leuk is met de rand erin...
Ik ga mijn best weer doen!

Trudy zei

Wat een leuke en gezellige kerstmok!
Groetjes Trudy

Enny zei

Een heel mooie kaart, leuk met die hout-achtergrond, en een supermooie mok met gingerbread figuurtjes ! Groetjes, Enny

Jantine zei

Wat een mooie kaarten Colien, heerlijk die flinke toef slagroom, vrolijke mokken, mooi dp!
Groetjes
Jantine

Diny zei

Twee hele leuke kaartjes Colien....ziet er gezellig uit!
Groetjes Diny

Nicole Parmentier zei

Bij jou ook al zo een heerlijke grote toef slagroom op je mokken met chocomel! (ik kom net van Miranda..) Krijg er wel trek van! Leuk ook die dansende gingerbread mannetjes op de voorgrond. Twee hele vrolijke warme kerstkaartjes!

Annemarie en Merit zei

Wat een gezellige kerstkaartjes heb je gemaakt Colien, héééérlijk met die grote mokken warme chocomel. En wat zijn ze leuk zo uitgestanst uit design papier, past perfect bij de inspiratiefoto!

groetjes, Merit en Annemarie

Marijke zei

Twee mooie kaartjes met die heerlijke beker! zit vol met heerlijk room! Lekker, doet je denken aan koude dagen( maar nu nog even niet!) Groetjes Marijke.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Haha wij hebben dezelfde mok gebruikt Colien. Leuk idee om sprinkels op de slagroom te doen. Twee mooie sfeervolle kerstkaarten heb je gemaakt aan de hand van het moodboard.
Lieve groetjes Miranda

Suzan zei

Mooie kerstkaartjes Colien met de leuke mok!
Groetjes Suzan

Nancy Soetaert zei

dat papier kwam ook in mijn gedachten, maar ik kon er even niet bij... Misschien tegen volgende week wel, duimen maar dat de dozen tegen dan al wat uitgepakt zijn...
toffe kaarten met die leuke mokken!
groetjes
Nancy

femke zei

Heey Colien,

dat zijn 2 heerlijke koppen warme chocolademelk geworden op je mooie kerstkaartjes. Hele mooie kleurencombinatie.

groetjes Femke

Inkyfingers zei

What a gorgeous festive card and I love your cosy scene. The drink looks so delicious and I would love a nibble of the gingerbread biscuits!
Thanks for sharing with us at ABC Christmas Challenges.

Dorte zei

Beautiful Christmas card, Colien.
Thanks for joining us at ABC Christmas Challenge this time.
Dorte x