woensdag 13 mei 2020

Maarten 50.

Gisteren was Maarten jarig, Rolf zijn broer(tje), mijn zwager dus. Ik maakte voor hem dit kaartje met de leuke bier-malletjes van Marianne Design, ontworpen door Marleen. Ook de papiertjes zijn van haar hand, lekker stoer. Zeker in combinatie met ribbelkarton en een stukje behang.
Van maandag op dinsdag brachten we rond middernacht al een bezoekje aan de jarige om de boel te versieren. Een vlaggenlijn, groot plakkaat, opblaasbare cijfers en een spidermanpop kwamen in zijn voortuin. En gisteravond gingen Rolf en ik nog even langs om een cadeautje af te geven. Natuurlijk met biertjes, want anders klopte de kaart niet, haha.
Vandaag mag ik weer naar de schoonheidsspecialiste, even (na het epileren...) lekker relaxen en genieten van een gezichtsmassage, heerlijk!
Challenge;
Sketch Saturday - #609

10 opmerkingen:

  1. Prachtige kaart, Colien en leuk verrassingspakketje! Ja, het zal een ander feestje geweest zijn dan hij zich had voorgesteld.
    Geniet van de schoonheidsspecialiste!
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaf zeg! Leuk om 's morgens je tuin in te kijken en dat te zien en dan ook nog zo'n mand en mooie kaart krijgen! Geniet van je schoonheidsspecialiste bezoekje, ik ga morgen weer eens naar de kapper.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heey Colien,

    dat is een gaaf kaartje geworden voor bij het verrassingspakketje bier.

    groetjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja hier wordt elke man wel blij van denk ik! Superleuk, zowel het kaartje als het pakket!! Geniet lekker van je bezoekje aan de schoonheidsspecialiste, ik kan de 28e pas bij mijn kapper terecht.. tot dan blijft het even afzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve Colien, ik heb al je berichtjes van afgelopen periode bekeken. De schildpadjes en de moederdagkadootjes blijven me het meeste bij, maar ik vind jouw blog altijd leuk.
    Je mannenkaart met mand is tof en de reeks met drollen is grappig!
    Lieve groetjes x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een ontzettend leuk en stoer kaartje heb je gemaakt voor je zwager en dan zo'n tof pakket erbij, dat zal vast in de 'smaak' gevallen zijn! We hebben je andere kaartjes die je hiervoor gepost hebt ook allemaal nog bewonderd, ook wij liepen een beetje achter. Maar ze zijn stuk voor stuk allemaal erg mooi en leuk!

    Lieve groetjes, Merit en Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Stoer kaartje voor de 50 jarige, leuk bij zo'n heerlijk gevulde mand.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie stoere mannenkaart. Heel leuk bij zo'n leuk pakketje.
    Ik mag zaterdag weer naar de kapper. Kan me er nu al op verheugen!
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Superleuk! Ik ben er vandaag mee bezig geweest en morgen op mijn blog. Prachtige stansen zijn het en het papier, de plaatjes. Ik ben er helemaal blij mee! EN dat zal Maarten zeker ook geweest zijn, leuk pakket!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien