Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 20 mei 2020

Sending smiles.

Een tijdje geleden nam ik wat Stampin'Up stempelsets over van Durvina. Onder andere deze: 'Lift me up'. Het zijn stempels en dies, dus even niet knippen. De papiertjes passen er perfect bij, want die zijn van hetzelfde merk. En de tekst... die past weer mooi in deze tijd.
Vandaag mijn lesvrije dag, maar ik ga nog even wat mentorleerlingen bellen. Anders spreek ik ze heel lang niet, omdat ik ze normaal op donderdag en vrijdag lesgeef. Verder nog wat rommelen in de tuin, wat huishoudelijke klusjes en natuurlijk nog wat kerstkaartjes voor morgen maken. Graag tot dan.
Challenge;
Sketch Saturday - #160

6 opmerkingen:

 1. mooie aankoop die ballonnenstempels en bijpassende snijmallen en papier! zal je vast nog vaak leuke kaartjes mee maken!
  groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Even bijlezen op je blog want ik loop weer een paar kaartjes achter zie ik. Leuk dit ballonnen kaartje! Normaal zie je er hier met dit mooie weer er behoorlijk wat over vliegen maar nu helemaal niets. Gelukkig kunnen we wel genieten van de vrolijke luchtballonnen op jouw kaartje! Ook je lift van het geboortekaartje is echt super, wat zullen de jonge ouders verrast zijn geweest met dit kaartje! Geniet van je vrije dagen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi je kaartje Colien...en leuk dat je zo een mooie set met leuke luchtballonen over kon nemen...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Daar heb je goed aan gedaan denk ik, deze set is heel gaaf! En had je het papier erbij gekocht? Alles past zo perfect bij elkaar van SU! Heel leuk kaartje. geniet van je minivakantie...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou niet zo van knippen.....
  Wat een mooie kaart, met bijpassende tekst helemaal van nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaart Colien met een hele mooie tekst,
  Ik ben je blog gaan volgen.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien