Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 8 mei 2020

Jubileum voor Rolf

Afgelopen woensdag was Rolf 12½ jaar in dienst. Wie had dat gedacht, zo lang heeft hij het nog nooit volgehouden bij dezelfde werkgever ;) Hij heeft al heel wat verschillende banen gehad en daardoor weet hij veel van diverse beroepen, altijd handig. Maar nu dus al een hele tijd op hetzelfde werkadres in Waalwijk. Hij werd verrast met een mooie bos bloemen, maar was op de motor, dus die mocht ik even ophalen. Verder kreeg hij een cadeaubon van de personeelsvereniging, een bonus op de bankrekening én van mij deze kaart.

Vanaf begin juni mag ook het VMBO weer leerlingen ontvangen, vandaag gaan we met de collega's van de praktijkvakken online vergaderen over hoe we de laatste weken van het schooljaar het beste kunnen inrichten. Daar zitten nog heel wat haken en ogen aan...
Challenge;
Try Stampin on Tuesday - TSOT455

7 opmerkingen:

 1. Een mooie kaart heb je voor Rolf zijn jubileum gemaakt Colien...leuke sketch
  en fijn dat de school weer kan gaan opstarten...succes met de planning daarvan
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaartje! Soms gaat de tijd sneller dan je denkt, 12 1/2 jaar een mooi jubileum! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart voor het jubileum van Rolf en wat fijn dat hij het zo naar zijn zin heeft op zijn werk (dat neem ik tenminste aan, anders zou hij het niet zo lang volhouden, toch?)
  En succes met de puzzel om de school weer op te starten, het lijkt me een hele uitzoekerij. En dan voor die paar weken... maar ook fijn om de leerlingen straks weer te zien, denk ik.
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd voor Rolf, leuk dat er zoveel aandacht aan besteed werd door zijn werkgever! En dan een mooie kaart van jou als kers op de taart!
  Succes met jullie besluiten, het valt allemaal niet mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thank you for sharing your eye-catching card with us at Try Stampin' on Tuesday, Colien! Congratulations to Rolf! I like your colors and simplicity of your masculine card... sometimes cards for men can be so difficult to design! -Donna

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Such a cute card for a cute celebration! Love the happy colors and fun musical paper! Thanks so much for playing at TSOT!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd Rolf.
  12,5 jaar, wauw, waar blijft de tijd toch?!
  Vrolijke kaart maakte jij voor hem, altijd leuk om zoiets te krijgen, samen met de kadootjes, dan weet je extra dat je gewaardeerd wordt.

  Als alles goed blijft gaan........ mogen de VMBO scholen weer open, zo is het gezegd, toch?
  Van de mentor van onze dochter heb ik gehoord dat er inderdaad héél veel haken en ogen aan zitten, ook zij zijn aan het vergaderen en overleggen.
  Wij hebben als eerste zomer vakantie (Het noorden), ik heb het vermoeden dat ze de school helemaal niet meer open gaan doen voor die tijd.
  Als het na de zomer is, zijn we alweer 3 maanden verder vanaf nu, misschien zijn de regens dan iets soepeler en kunnen ook scholen hier beter in mee.
  Wat een bizarre toestand hè?!!
  Héél veel succes en ik ben benieuwd hoe jullie het gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien