Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 9 mei 2020

Els 65 jaar.

Gisteren werd Els 65 en helaas kon haar geplande feest niet doorgaan. Daarom ging er voor haar een pakketje richting Breda met daarin fröbelspulletjes en deze, wat uitgebreidere kaart.
Het model heb ik al meerdere keren gemaakt. Eigenlijk heel simpel: een kaart van 15 x 15 cm dubbel vouwen en dan de voorkant een keertje terug klappen. 
Ook deze keer met papiertjes uit een 30 x 30 blok van de Action. Ik koos voor zwart/wit met rood en wat kraft, niet te ingewikkeld. 
Het lint komt uit de voorraad en past er mooi bij. De tekstjes herkennen jullie inmiddels wel, gemaakt in Word en geprint op iets dikker papier.
Uit een ander blok van de Action komt deze tekst, heel toepasselijk en dankzij veel felicitaties heeft Els tóch een leuke dag gehad. Wie weet kunnen we snel weer eens samen fröbelen, de datum staat gepland, hopelijk kan het doorgaan.

De plannen voor de praktijkvakken zijn gemaakt en ingediend bij de directie. Een hele organisatie met alle verplichte regels en de aanpassingen in het gebouw. Maar als het goedgekeurd wordt, komen de leerlingen van klas 3 vanaf 4 juni nog 5 donderdagen naar school. Theorie bereiden ze thuis voor en dan kunnen ze in het lokaal meteen aan de praktijk... Voor nu: fijn weekend! 

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart voor de 65 jarige, dankzij jouw kaartje is deze dag vast een stukje mooier geworden in deze nare tijd colien.
  Een fijn weekend xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof model, papier en teksten voor de bijzondere verjaardag!
  Succes op school Coli en, lijkt me een logistieke mega-klus!
  Goed weekend XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, jullie zijn er snel uit zeg, hoe en wat op school. Annebeth moet er nog over brainstormen heb ik begrepen...
  Je kaart voor Els is een heel mooie! Inderdaad uitgebreid, met overal wat te zien. Post maakt een gepland feestje dan toch een beetje goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie combinatie, rood-wit met een beetje zwart en kraft.
  Het model geeft een leuk effect, grappig dat het eigenlijk niet meer is dan de voorkant 1x terug vouwen.
  Klinkt goed, jullie plannen, succes, hopen dat het goedgekeurd wordt.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien