Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 15 mei 2020

Verena & Bart.

In de meivakantie trouwde een collega. Door de maatregelen alleen voor de wet, de overige festiviteiten komen nog. Vorige week bracht ik hen deze kaart en een bloemetje.
De kaart is is weer hetzelfde modelletje wat ik al een paar keer eerder maakte. 
Het stel was gekleed in zwart en spijkergoed, dus de keuze van de papiertjes van mijn kaart was snel gemaakt. De zwart/witte papiertjes komen uit een blok van de Action, de spijkerstof printjes zijn van Joy!
De bruid had gave rode schoenen aan, felrode lippenstift op en knalrode nagels. Vandaar de rode accenten op de kaart. 
Ook hier weer zelfgemaakte tekstjes en door de namen is de kaart heel persoonlijk. Ik maak die tekstjes trouwens per vel, dat vind ik het meest praktisch en geen papierverspilling. Dus ik bedenk dan allerlei teksten en bekijk de verjaardagskalender voor de namen of kijk, zoals gisteren, welke malletjes ik wil gebruiken en welke tekstjes daar leuk bij zijn.
De lintjes komen weer uit de voorraad (staan nog potten vol, dus ik kan vooruit) en de tekst op de achterkant maakt het af. Hopelijk zijn jullie dit modelletje nog niet zat, want wie weet volgen er nog meer. Ik zal beloven dat ik steeds andere papiertjes en kleurtjes zal gebruiken, zodat het niet saai wordt ;)

3 opmerkingen:

  1. Prachtig gewoon! Heel mooi, al het papier is ook zo gaaf! Fijn weekeind alvast, groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weer super tof. Jouw kaarten vervelen me nooit! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gaaf hoor, een tikkie stoer door het jeansprintje en de kleuren! Slim om een tekstvel meteen te maken, doe ik ook voor kerstkaartjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien