Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 16 december 2020

Sarah daagt Colien uit #7

 

Voor mijn verjaardag kreeg ik van Sarah een heel leuk herfstkaartje met grappige tekst. Ze deed ook een stel afdrukjes van Hello Bluebird in de envelop met daarbij de uitdaging om daarmee aan de slag te gaan. Enige voorwaarde was dat ik er het Autumn Wispers papier van Marianne Design zou gebruiken, verder was het vrij.
Ik kleurde de afdrukjes in met Spectrum Noir alcoholstiften en knipte ze uit. Daarna zocht ik leuke sketches op, die geven me altijd houvast en ging aan het snijden, schuiven en plakken. Omdat ik alle afdrukjes meteen op wilde maken, ontstonden er 4 kaartjes.
We hadden afgesproken om onze kaartjes vandaag te laten zien. Ik had ze klaar, maar ze moesten nog op de foto, vandaar wat later op de dag dan jullie van mij gewend zijn. Vanmorgen eerst nog aan het werk geweest ivm de lockdown. Straks gaan alle mentoren om 10.30 uur een online les verzorgen met de eigen mentorklas. Daar wilde ik ook op voorbereid zijn...
Het is wel een heel leuk stempelsetje, heb de plaatjes met plezier ingekleurd. Sarah, bedankt voor de uitdaging, zo heb ik mijn stiften ook weer eens gebruikt ;) En ik ben blij met deze 4 gezellige kaartjes, altijd handig om op voorraad te hebben.

Challenges;

Try Stampin' On Tuesday - TSOT487


CAS(E) this Sketch - #147

Crazy 4 Challenges - C4C565 (Sketch 535 & 553)
8 opmerkingen:

 1. What beautiful cards, Colien! I especially like the one where you used our Try Stampin' on Tuesday sketch! Those frolicing squirrels are so adorable! The pattern paper you used for the background paper is so pretty! Thank you for sharing you talents once again with us at TSOT!!! -Donna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn superleuk, maar dat kan haast ook niet anders met zulke vrolijke eekhoorntjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cute cards! Thanks for sharing with us at Try Stampin' on Tuesday.
  :) Janis, Design Team Member

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So cute, Colien, love those cheery little squirrels and your perfect coloring for them! Thanks so much for playing at TSOT!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een mooie serie kaartjes Colien.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als ik je blog terug lees is het met een slechte film.
  Maandag heb je het nog over de laatste loodjes, 2 dagen later is ALLES anders.
  Nog heel even, dan eerst maar eens 2 weken vakantie, heb je dik verdiend.
  Je hebt op de valreep nog veel leuke kaartjes gemaakt zeg, ik ben blij dat ik alles even terug gelezen heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een serie prachtige herfstkaartjes Colien Wat leuk zo een uitdaging met Sarah en het zijn hele lieve stempeltjes die je heel mooi heb ingekleurd..
  Ook mooie sketches daarvoor gebruikt...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier ben ik dan eindelijk. De dag was druk na ons mini gesprekje vanochtend.
  Wat zijn je kaarten GEWELDIG leuk! Echt zo tof! En ook 4! Tja die lieve eekhoorns kan je toch niet laten liggen... Fijn dat ik je kon uitdagen. In rustigere tijden( hopelijk in 2021 )mag je nog wel eens een uitdaging verwachten. Succes met alle aanpassingen op school. X

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien