zaterdag 14 mei 2022

JIJ bent geslaagd!

 

Vorige week sloot collega Simone haar studie af met goed resultaat. Na een aantal intensieve jaren studeren naast haar baan als docent Nederlands, is ze nu officieel ook docent Duits. Een mooie prestatie waar een kaartje bij hoort. Het werd er eentje met Eline's uil, de JIJ-stans van Karin Joan (beide Marianne Design) en de Classy Basic papiertjes van Craft Sensations (Action). Daar was ik voor Moederdag ook al mee bezig geweest en daar zie je komende week nog wel meer creaties van langskomen. 

Wat was het een geslaagd feestje gisteren! De reden, het stoppen van onze stichting Paraplu, is minder, maar zo tof om heel veel mensen weer eens gezien en gesproken te hebben, leuke herinneringen opgehaald. Ook heerlijk genoten van een geweldige band en ik ben ontzettend verwend met mooie bloemen (waaronder dit leuke Paraplu-boeket, zo leuk!)  en andere cadeautjes, zo lief!!  Vanmiddag is de workshop houtbranden tbv Alpe d'HuZes, de laatste voordat Anne-Marie en Rolf richting Frankrijk gaan. Helaas heeft een groot deel van de vaste club deelnemers andere bezigheden, het wordt niet druk, maar we gaan er gewoon een leuke middag van maken!


Challenge;

2 Sisters on the Blog -  Sketch mei

4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke geslaagd kaart. Heel mooi met de uil en de grote tekst er op.
    Leuk dat je meedoet bij 2Sistersontheblog, dankjewel.
    Groetjes Nicolette DT

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke kaart, de uil dier het altijd goed voor geslaagden. En erg grappig het paplrapluboeket! Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen
  3. dit uiltje is perfect voor een geslaagd kaartje, heel leuk gedaan. dik verdiend dat je zo in de bloemen en cadeaus wordt gezet, prachtig initiatief, voor heel veel kinderen jammer dat het stopt, fijn weekend, groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Superleuke en geslaagde kaart hihi.
    Leuk dat je meedoet met onze challenge, dank je wel!
    Groetjes Caroline DT 2Sistersontheblog

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien