dinsdag 10 mei 2022

Moederdag.

Afgelopen zondag was het Moederdag en gingen we 's morgens even langs bij Ellen, Rolf zijn moeder en 's middags bij mijn moeder. Voor beide fröbelde ik iets en natuurlijk gingen er bloemetjes mee. De kaart hierboven was voor mijn moeder en omdat ze binnenkort foto's krijgt van de kinderen en kleinkinderen (ze 'klaagde' laatst dat de foto's die ze nu in haar tas heeft al best oud zijn, want de kleinkinderen zijn inmiddels veel verander) koos ik voor de stempeltjes van de polaroid en camera.

Ellen kreeg stroopwafeltjes in een gedecoreerd zakje. Ik had de nieuwe bag-toppers van Marianne Design byMarleen gekocht, maar die bleek te smal voor het zakje. Of de stroopwafels waren te groot, dat kan ook, haha. Vandaar dat ik een mal van de Action heb gestanst, dubbelgevouwen en daar wel de decoratie van de bag-topper gebruikt. Ze was er helemaal weg van.


En hier nog even de foto's van de bloemen mét kaartjes. Ellen houdt echt van roze/lila/paars, mijn moeder vindt de vrolijke bonte boeketjes van dit moment heel leuk.

Vandaag een lange dag op school = werk, want na de lessen zijn er, vanmiddag en vanavond, de 10-minuten gesprekken. 

Challenge
Creatief met Craft Sensations (op Facebook) - Sketch mei


3 opmerkingen:

  1. Toffe Moederdag kaarten, samen met de prachtige boeketten heerlijk om te geven en te krijgen. Fijn dat jullie moeder er allebei nog zijn!
    Groetjes
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooie kaart en cadeauzakje, goed opgelost om zo de grotere bagtopper te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk zoals jij voor de moeders aan elke kaart iets persoonlijke hebt meegegeven.
    Het zakje voor de stroopwafels heb je goed bedacht/opgelost. Tweede optie was om van iedere stroopwafel iets af te eten, maar dat vond je vast niet zo'n goed idee🤣🤣.
    Mooie bossen met bloemen trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien