Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 21 juli 2020

Fruitige kaartjes.

Gisteren was Saskia jarig en dat was een andere dag dan gepland. Want eigenlijk stond er, naast haar verjaardag,  ook Dagkamp op de kalender. Sas en ik zijn de kartrekkers van het jaarlijkse evenement en door de Corona-perikelen is de kampweek geannuleerd. Ik was de laatste maanden erg druk met school = werk en nu met de klussen in huis, dus genoeg te doen. Maar Sas mist het heel erg en bovendien is ze ook nog verkouden. Daarom naast dit vitamine-kaartje een mooi plukboeket om haar wat op te fleuren.
Dit tweede kaartje maakte ik voor de voorraad. In eerste instantie waren de limoentjes bij de sinaasappeltjes gepland, maar ik vond het kaartje voor Sas vol genoeg. De fruitige papiertjes komen uit een blokje wat ik ooit kocht bij het Kruidvat. Ze doen het leuk zo bij die nieuwe malletjes van Marianne Design. De watermeloenen houd je nog tegoed!
Gisteren zijn alle water- en stroomleidingen in de badkamer op juiste plaatsen gemaakt. Een boel hak- en slijpwerk wat we graag aan de vakmensen overlaten. 's Avonds heeft Rolf de tegels van de vloer gesloopt en nog een sleuf gehakt voor de douchegoot. Ik mocht het puin naar beneden sjouwen en daarna konden we in het midden van de badkamer onder de douche. Wél met kleedje, want we hadden al genoeg stof en puin gevoeld ;) Vervolgens gingen we lekker met de beentjes omhoog aan een welverdiend biertje!
Challenges;
CAS on Friday - Anything but white (second card)

5 opmerkingen:

 1. Wat een vrolijke fruitige kaartjes!! En dat biertje was inderdaad welverdiend, wat een klus!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, beautiful citrus, Colien! Love that gorgeous paper, and the little slice die is perfect! Thanks so much for playing at TSOT!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt met de sinaasappels en limoenen. En wat gaaf dat je dat papier nog had!
  Jullie zijn druk zeg met de badkamer! Wordt vast supermooi! Geeft een voldaan gevoel zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Colien, your new bath is going to be beautiful! Very clever to lower the bucket of tiles with a rope! Your card this week using our Try Stampin' on Tuesday sketch is wonderful! I hope the "vitamins" from your card make Sas feel better. Thank you for sharing your creativity with us with your beautiful card! And remember to show us your new bathroom when it's done! -Donna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wow... both cards are really nice! So freshly and perfect done of the sketch!

  Thanks for playing along with our Do-Al(l) Kreatives Challenge and good luck!

  Hugs and please come back soon!
  Doris
  Kleido’s BastelStüble
  *Owner* Do-Al(l) Kreatives
  *List Manager* Challenges for Days

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien