zaterdag 11 juli 2020

Van harte....


Vorige week woensdag was Monique, onze afdelingsleider op school = werk, jarig. Helaas verliep haar dag niet feestelijk, want op weg naar school is ze gevallen met de fiets. Ze zet 's morgens al op de röntgenafdeling in het ziekenhuis. Ze heeft haar elleboog gebroken en zit met heel haar arm in het gips. Verder heeft ze veel schaafwonden, zo sneu! Dit kaartje had ik al klaar, maar nog niet geschreven. De van 💓te.... kon ingezet worden voor Proficiat en voor Beterschap...
Het lukte me niet helemaal om een fatsoenlijke foto te maken, geen idee waarom de kleuren op beide foto's niet overkomen zoals ze in het echt zijn. Maar goed, dan hebben jullie een idee en hier zie je het hartje beter ;)
Vandaag is Rolf naar de Veluwe, een dagje fietsen met zijn broer(tje). Ik ga me uitleven in de garage. We gaan de wasmachine daar plaatsen. Die staat nu op zolder, maar door de houten vloer daar is hij niet stabiel te krijgen en wandelt hij af en toe een stukje. Dat maakt niet alleen herrie, maar is ook nog eens onhandig en niet goed voor de (nieuwe) Miele. Ik heb al 1 wand helemaal opgeruimd, daar had ik door de jaren heen heel wat rommel verzameld op verschillende planken. Die zijn nu leeg en haal ik vandaag weg, daarna ga ik de muur in de voorstrijk zetten, zodat ik em komende week kan schilderen. Mijn vader komt de waterleiding aanleggen en ik ga nog bovenkastjes kopen voor het waspoeder etc. Lang leve de vakantie, hihi
Challenge;

6 opmerkingen:

  1. Och jee.....dat is geen goed begin van de vakantie.
    Goed dat je een multifunctionele kaart voor haar had gemaakt en hij nu zowel voor de verjaardagswensen als de beterschapswensen dienst kan doen.
    Leuke kaart met het trappetje.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sjonge, dan heb je echt vette pech!!
    Wat sneu voor haar, die zit waarschijnlijk de hele zomervakantie in het gips. Geen operatie nodig?
    Dit mooie kaartje zal haar goed doen. Ik zou er niet zo gauw aan gedacht hebben om "van ♡e" ook in te zetten bij beterschap, maar je hebt gelijk, het kan!!
    De foto's En hun kleuren, het komt vast door het sombere weer, ik zit ook steeds te stoeien met mijn kaartjes op de foto zetten.

    Leuke klus, opruimen, netjes maken en dan uiteindelijk een mooie was hoek hebben, succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is niet zo mooi voor je collega, en dat net zo voor de vakantie. Een kaartje zal haar vast goed doen en deze verjaardag gaat ze nooit meer vergeten!
    Succes met opruimen en een fijne vakantie.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ai wat sneu voor je collega, en dan ook nog net voor de zomervakantie. Je kaartje is in ieder geval prachtig en ik hoop dat ze daar een beetje steun aan heeft. Zo een thuis-vakantie is natuurlijk perfect voor klusjes, succes er mee!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Sjee, dat is nog eens een pechverjaardag! Je kaart is heel leuk met dat plantenrekje. Moet ik ook weer eens voor de dag halen. Het ziet er altijd heel huiselijk uit...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat sneu voor je collega! Maar jou leuke kaart biet vast als wat verzachting. Zelf als het Vakantie is , ben je druk in de weer, heel herkenbaar! X

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien