vrijdag 17 juli 2020

Your B'day.


Een paar weken geleden was ik bij de Action en zag ik verschillende mooie papierblokken. Maar liefst 4 daarvan belandden spontaan in mijn karretje. Ook kocht ik een Journaling Designpad en daarmee maakte ik o.a. dit kaartje. Niet alleen leuk voor Art Journaling, zoals je ziet. Dit kaartje ging op de bus richting België, want binnenkort is Nancy jarig. Hopelijk komt het op tijd aan, geen idee hoe lang de post onderweg is momenteel.
Challenge;

6 opmerkingen:

  1. Mooi kaartje, Colien. Ik heb de papierpads op Youtube wel langs zien komen, maar ben er niet voor naar de Action gegaan :-) maar ze zijn wel supermooi. En die journallingboeken ook.
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk kaartje voor Nancy, mooie uitwerking van de sketch. In die winkel kom ik zo min mogelijk, want daar belandt altijd van alles spontaan in je mandje 😂

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh nee, zijn er weer nieuwe blokken bij Action?? Je kaart is zo leuk! Dat betekent weer een bezoekje brengen...
    De post naar België doet er soms heel kort over. Ik heb al eens gehad dat het er in 2 dagen was. Maar Nancy is geloof ik in Nederland...dan is je kaart sowieso op tijd ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Is Nancy jarig??
    Ze staat niet op mijn kalender....
    Die papier blokken bij Action, oh oh, ik loop er meestal snel langs, maar soms sta ik dan bij de kassa en ligt er toch zo'n blok in mijn mandje, héél gek😇.
    Of deze kaart op tijd komt of niet, Nancy zaak er heel blij mee zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik was onlangs nog in de Action maar niks gezien van dit papier, ik kocht wel nog 3 blokken 30 op 30, die ik super mooi vond. Je kaart is heel rustig en mooi! In België is de post onregelmatig, maar Nancy gaat zeker blij zijn , ook al komt die te laat ( zoals de mijne ) x

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien