zaterdag 26 december 2020

Kerstcadeautjes.


Al een tijdje geleden kocht ik een houtbrander. En elk jaar maak ik iets voor mijn ouders en zussen met Kerst. Al eens mokken gehandlettered, kerstborden gedoodled, bordjes gestipt en nu wilde ik dus iets met de houtbrander doen. Ik dacht daar in de eerste week van de kerstvakantie genoeg tijd voor te hebben. Maar door de lock-down kon ik geen broodplanken (die ik in gedachten had) meer kopen, gelukkig wel (precies nog 4)  kleine dienblaadjes bij de supermarkt. Dit eerste exemplaar maakte ik voor Anne-Marie.

Natuurlijk kun je zelf rechtstreeks iets schetsen op het hout of een tekening overtrekken met carbon-papier, maar ik koos voor kant en klare stempels. Ik drukte ze lichtjes af en trok ze over. Hier zie je het dienblaadje voor Willy met een gave stempel van Studio Light, bij het eerste dienblaadje een eekhoorn-stempel van Eline Pellinkhof.


Deze maakte ik voor mijn ouders met oudere stempels van het Kruidvat en een tekststempel van Marianne Design, geschreven door Karin Joan.



En deze is voor mijn oudste zus(je) Joanne. De tekst is van CraftEmotions en de ijskristallen van Marianne Design. Mooi door eenvoud, naar mijn idee. Ik heb de dienblaadjes gevuld met lekkere chocolade of koekjes, leuke stervormige servetten en kerstthee. Ik gaf de pakketjes gisteren einde van de middag af. 
Vanmiddag komen mijn ouders hier eten. We halen gedeeltelijk wat af en we bereiden zelf wat, niet te uitgebreid, wel lekker ;)




10 opmerkingen:

  1. Wat een leuke cadeautjes Colien. Geniet vandaag samen met je ouders. Wij hadden gisteren ook kant en klare hapjes, we hadden een kerstborreltas besteld, lekker makkelijk en heerlijke hapjes.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ontzettend leuk!
    Waar komt jouw houtbrander vandaan? Ik had er een van de Lidl om uit te proberen, maar die was in no-time al stuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauw, wat leuk is dit geworden ! een goed idee om de stempelafdrukjes te gebruiken zo, top
    grtjs, martina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, dit ziet er echt fantastisch uit. Leuk idee.
    Ik wens je een gezond, liefdevol en creatief 2021.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Schitterend persoonlijk cadeau, extra mooi omdat je het zelf gemaakt hebt 😍, wat een goed idee om er stempels voor te gebruiken! Groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super goed gelukt! Heel mooi! Dat ging precies gemakkelijk, je hebt hout waarop het branden veel moeilijker is, maar je resultaat is heel strak. X

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien