zondag 8 augustus 2021

Om je op te fleuren.

Nog een kaartje met papiertjes en een plaatje uit een blok van de Action. Ik maakte het voor mijn tante Waltraud in Hamburg. Zij ligt momenteel in het ziekenhuis vanwege hartritmestoornissen, een (papieren) bloemetje is dan wel op zijn plaats. Helaas verblijft mijn oom (ook op leeftijd) in een verzorgingstehuis, dus ze zijn aardig aan het kwakkelen. Binnenkort laat ik het kaartje zien dat ik voor ome Jan maakte.
Gisteren weer een mooie route gefietst: Montferland mooiste. Ruim 50 km en het was echt en hele mooie, afwisselende route. Onderweg 1 bui gehad, maar op dat moment zaten we droog in Didam op terras voor de lunch. Goeie timing, toch?!  
Vandaag is onze laatste vakantiedag in de Achterhoek, we zullen eens kijken wat de dag brengt....


Challenge;

Tuesday Morning Sketches - #617



 

8 opmerkingen:

  1. Hee Colien,
    wat een leuke kaart met de sketch. Ik had hem op mijn lijstje te staan, maar niet gelukt om me te doen. Ik bewaar leuke sketches sowieso om later nog eens te gebruiken. Altijd gaaf ter inspiratie.
    Dat jij ook bijna alle dagen publiceert viel me op hoor! Ik mis er ook wel eens eentje bij jou, maar niet zo veel. Als ik de foto's van mijn kaarten opsla op mijn laptop, zet ik er nummers bij. Aan het eind van het jaar weet ik dan precies hoeveel kaarten ik gemaakt heb. Vandaag was mijn 267e kaart van dit jaar.
    Fijne dag nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een prachtig kaartje voor je tante dat zal ze vast en zeker leuk vinden.
    Gelukkig zaten jullie net op het terras toen er een bui voorbij kwam, het weer is erg wisselvallig maar als je plannen hebt moet je ze eigenlijk gewoon uitvoeren en over het algemeen valt het weer dan toch nog erg mee.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een leuke sketch heb je voor deze fleurige kaart gebruikt Colien, mooi. Fijne dag nog.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je tante zal je mooie kaartje erg waarderen! Jouw vakantie klinkt goed! Ik blog niet veel, ook geneog te doen! Veel plezier nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beautiful card! It will make your aunt feel special!!
    Thanks for playing along this week at Tuesday Morning Sketches
    Debbie - TMS DT
    Debbie's Dash of This and That

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Sounds like a fabulous day. I could never do 31 miles on a bike! In one day??? No way! Your flower card is very pretty. I like how you pulled out the blue from the flowers. Thanks for using the Tuesday Morning Sketch and sharing it in our Challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. So lovely! Thank you for joining us at Tuesday Morning Sketches.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien