vrijdag 20 augustus 2021

Welkom kleintje.

Mijn schoonzusje was door haar baby-kaartjes heen en vroeg mij of ik er op voorraad heb. Die heb ik wel, maar ze staan in het rek op school, dus daar kan ik even niet bij. Ze wilde er graag meerdere bestellen voor het bedrijf waar ze werkt, maar had er per direct eentje nodig voor de geboorte van een meisje. Dat is deze geworden, de andere 10 ga ik de komende 2 weken maken en zie je vanzelf voorbijkomen.

Gisteren heerlijk bijgekletst met een oud-collegaatje/vriendin van de bloemenwinkel. In december 2019 is haar 2e kindje geboren en die had ik nog niet in levende lijve ontmoet. Wat een heerlijk meisje, gezellig om haar in het 'echie' mee te maken. Verder grote opruiming op de 1e verdieping, want na de zolder is die woonlaag aan de beurt. Vooral veel oud-papier gegenereerd gistermiddag, want ik heb mijn school = werkkast uitgemest. Voornamelijk boeken en gemaakt werk van mijn opleiding verdwenen in de blauwe container, want dat is spul van 2003 tot 2006 en inmiddels zo achterhaald... Vandaag is de kast aan de beurt waarin ik alles bewaar van de verschillende stichtingen en verenigingen waar ik actief was of ben. Verder ga ik ook leuke dingen doen, hoor! Vanavond sowieso BBQ bij mijn zus en zwager, dus duimen voor een zonnetje!

Challenge;

Sketch Saturday - #673



 

4 opmerkingen:

  1. Lief kaartje, ben benieuwd naar de volgende . . .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De temperatuur was prima en bij ons was het droog. Hopelijk bij jullie ook!
    En wat goed dat je weer zo aan het opruimen bent. Daar moet ik ook weer eens mee beginnen. Voor je het weet stapelt het zich weer op.
    Je kaart is ontzettend lief. EN wat gaaf om er 10 te mogen maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Babykaarten maken is totaal geen straf 😉

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien