dinsdag 17 augustus 2021

Shakerkaart met ottertjes.

Behalve Eline's panda's stempelde en kleurde ik 2 weken geleden ook de ottertjes tijdens onze vakantie in de Achterhoek. Wat zijn ze schattig! Geïnspireerd door dit label van Marleen maakte ik gisteren een schudkaartje met de grappige beestjes. Ik gebruikte er het Sea Sparkle papier voor, nét iets andere kleurtjes als ik gewend ben, maar wel heel leuk. In het schudgedeelte pailletten en wat kraaltjes. De 'van harte'-cirkel doet het goed zo!

Gisteren was een snel bezoek bij de tandarts, nog geen 10 minuten binnen geweest. Verder lekker aangerommeld, heerlijk gewandeld met de honden, lekker vega-gekookt (koken is niet mijn hobby, meestal doet Rolf dat, maar in de vakantie gun ik me daar wat tijd voor) en nog een bodypump lesje meegepikt gisteravond. En vandaag... ik zie wel!

Challenge;

Hobby Vision - Pailletten 

 

7 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kaart! Die ottertjes zijn zo lief. En die tekstcirkel leent zich heel goed voor een schudkaart.
    Ik moet volgende week naar de tandarts. Er moeten 2 nieuwe vullingen in. Ze zei, "Dat gaat wel even duren". Ik heb nou al buikpijn. Heeft het bij jullie ook zo hard gewaaid gisteravond? Ik liep op het land achter ons huis en viel bijna om. Dat Bowie nog in de benen bleef...
    Fijne dag, geniet van het niks doen bijvoorbeeld ;-)
    Liefs Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wat een schattige kaart, die ottertjes zijn zo superlief! Ze combineren heel leuk met het papier. De ronde mal is inderdaad heel geschikt voor een schudkaart, dat heb je heel goed bedacht.
    Fijn dat er meestal voor je gekookt wordt, mijn zoon doet dat maar heel sporadisch en vriendlief al helemaal niet (behalve als we bij hem zijn). Geniet van vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuk deze schudkaart met die lieve otters (ik heb ze ook aangeschaft, vond ze zo'n lieve uitstraling hebben). Mooie kleurtjes Colien.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, ze zijn echt superleuk zeg! En je hebt er een heel leuke schudkaart mee gemaakt.
    Fijn dat de tandarts meeviel. En zo heerlijk, he, doen waar je zin in hebt.
    Ik ga morgen naar Monique...

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien