zaterdag 14 augustus 2021

Wijntje en Bert 70 jaar.


Op 22 april mocht mijn moeder (ons ma) Wijntje 70 kaarsjes uitblazen en op 29 augustus a.s. hoopt mijn vader Bert dezelfde leeftijd te bereiken. Op 17 juli j.l. vierden ze een gezamenlijk feestje met familie en vrienden. In hun mooie tuin hadden ze een grote partytent geplaatst en ook de garage was omgetoverd tot feestzaal.
Voor het feestje maakte ik een vlaggenlijn en bloemstukjes voor op de (sta)tafels. Alle bloem- en groenmaterialen komen uit de tuin en als ondergrond gebruikte ik kop en schotels die mijn zusje klaar had staan voor de kringloop.



In de bloemstukjes heb ik stekers geprikt, die ik maakte met de Proost-mal van CarlijnDesign. Die zag ik en moest meteen aan ons pa en ma denken. Ons pa houdt wel van een biertje en ons ma van een wijntje, ze doet haar naam eer aan ;) We maken die grap wel vaker: bij ons pa zijn ze een paar letters vergeten. Nu dus juist eraf geknipt. Dit zijn de malletjes:
Ik ga zo richting Breda voor de maandelijkse knutseldate met Els. Dit keer gaan we geen kaartjes maken, maar schilderen. Els was weg van mijn Jungle Fever-canvas, gemaakt naar aanleiding van de online workshop van Groeilijnen. Dus daar gaan we vanmiddag mee aan de slag, de acrylstiften en canvas-doeken zitten in de tas. 
Graag tot morgen, dan laat ik je mijn reminderkaartje zien voor de 'Transport' challenge bij Knutsels en Kadootjes.





 

4 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je ouders Colien. Wat grappig die naam van je moeder, ik dacht dat de titel sloeg op een wijntje voor Bert zijn verjaardag hihi. Ja dat ONS is echt Brabants toch? Mooie bloemstukken heb je gemaakt en dat staat gezellig in die kopjes. Benieuwd wat je bij Els maakt en leuk dat zij in "mijn" stad woont. Moet je ver rijden dan?
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er heel gezellig uit, de bloemstukjes ga ik vast eens liften, kopjes genoeg in de kringloop.
    Jullie ook gefeliciteerd met jullie (schoon)ouders

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah wat geweldig zeg! Dat is een topfeestje geweest. ZO grappig Wijntje en dat je daar dan een stans van hebt.. Hoe was het bij Els? Dat lezen we vast nog wel, zal ongetwijfeld gezellig geweest zijn..

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien