zondag 15 augustus 2021

Reminder 'Transport"-challenge bij Knutsels en Kadootjes.

Nog t/m vrijdag 27 augustus kun je meedoen met de lopende uitdaging op het Knutsels en Kadootjes blog. Het thema is transport en voor mijn reminderkaartje koos ik een scooter. Ons nichtje Indy is vorige week geslaagd voor haar theorie-examen, de scooter staat klaar, maar eerst moet ze 13 september nog op voor haar praktijkexamen. Lange wachttijden bij het CBR, dus ze moet nu elders in Brabant op examen, hier in de buurt kan het pas in november en dat is niet grappig als je graag wilt gaan rijden. Hopelijk slaagt ze dan ook in één keer, net als voor haar theorie. Hoe dan ook: het kaartje is al klaar en het plaatje is Indy ten voeten uit, ik zie haar al gaan :)
Doe gerust (nog een keer) mee met deze challenge en maak kans op Eline's gave kalender, dat is namelijk de prijs die De Egel beschikbaar stelt....

Challenges;

7 opmerkingen:

 1. Ik vind je kaart geweldig! Ik word er blij van en krijg zin om te winkelen. Maar dan wel met de auto...hihihi. Het is maar goed dat de winkels dicht zijn, heb gisteren al genoeg uitgegeven bij HV.
  Fijne dag, liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk kaartje Colien. Hopelijk gaat het haar lukken de 1e keer.

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze dame is lekker gaan shoppen en heeft genoeg tassen te laten zien! Leuk dat je weer meedoet met onze challenge, dank je wel.
  Groetjes Caroline DT 2Sistersontheblog

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zit Indy daar gaaf op haar scooter. Hopelijk kan het binnenkort in het echt. Superleuke kaart met de schets van Cheerful Sketches. Bedankt voor het meedoen.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een superleuke kaart.
  Dankjewel voor het meedoen bij 2Sistersontheblog.
  Groetjes Nicolette DT

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hopelijk kan je dit toffe kaartje in september al bezorgen bij je nichtje!
  groetjes
  Nancy
  Cheerful Sketches

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien