woensdag 21 september 2022

Dierenkaartje.

Vorige week liet ik DIT kaartje zien dat ik maakte met materialen uit de 'Zonnige zomer'-set van Bella Lulu. Toen sneed ik al de papiertjes voor het kaartje van vandaag, maar pas gisteravond plakte ik het in elkaar. Vanmorgen mocht het kaartje op de foto en kan ik het showen. Je ziet dat er op het knipvel niet alleen zonnebloemen zijn afgebeeld, maar ook leuke dieren. Ik vond het rood/witte 'Brabants bontje' wel mooi op de achtergrond :)

Vandaag ook (even) naar school = werk, want de schoolfotograaf staat vanochtend ingepland en ik vind het wel leuk om op de klassenfoto te gaan. Ook de individuele foto laat ik elk jaar maken, soort van secundaire arbeidsvoorwaarde, heb er inmiddels heel wat gespaard, haha. Vanmiddag ga ik naar Breda om gezellig te fröbelen bij en met Els.

Challenges;

5 opmerkingen:

 1. oh das een toffe kaart
  Je kan mij nu ook vinden op You tube: https://www.youtube.com/channel/UCnlT4Rs1DfAZU_GLcM7Kx1g
  https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
  http://creativesketchygirls.blogspot.be
  http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
  https://girlzcreativecrafts.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Colien,
  Wat een leuke kaarten zie ik hier... (heb even doorgescrold) Toffe herfstkaart en die Iris-kaart heb je goed gemaakt. Heb die snijmal ook en hij is leuk om te gebruiken. Je hebt je ook goed bezig gehouden met de kasten te schilderen. Het ziet er goed uit allemaal...
  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave uitwerking van de schets !!!!
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk met die dieren! En ja, de schoolfotograaf. Ik heb er ook een aantal. Lang geleden en dan best confronterend, hihihi... dan zie ik wel dat ik ouder ben geworden. Was het gezellig bij Els?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie kaart
  bedankt voor het meedoen aan onze challenge
  groetjes jolanda bongers
  dt kic

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien