zaterdag 14 november 2020

Biertjes!

 

Na een drukke werkweek vol rapportvergaderingen en de nodige gesprekjes en verslagjes die daaraan gekoppeld zijn, is het eindelijk weekend. Tijd om mijn nieuwe stansmachine uit te proberen! :) Gisteravond met de biertjes byMarleen aan de slag gegaan en dat ging heel soepel. Door het handige A4-formaat kon ik alle onderdelen in één keer stansen, zowel van de biertjes als de cirkel en banner op de achtergrond.

Omdat de kleurtjes van de papiertjes (blok van de Action) niet helemaal uitkwamen, draaide ik alles nóg een keertje uit en ontstonden er 2 kaartjes. De tekstjes had ik nog liggen, dus de kaartjes waren snel klaar. Ik hoefde ze alleen nog maar op de foto te zetten, dat doe ik het liefst bij daglicht.

Maar eerst kwam schoonmoeder Ellen vanochtend alvast voor mijn verjaardag op visite en ik ben enorm verwend met gave mallen. Ook kreeg ik weer een prachtige, geborduurde kaart van haar. Ze is heel bedreven met het computerprogramma van haar naaimachine en ontwierp weer iets moois met bloemen. Ook nog in mijn favoriete kleur turquoise, zo tof!

Challenge;

Try Stampin' On Tuesday - TSOT482




11 opmerkingen:

  1. Leuke kaart gemaakt , en die a 4 formaat is wel handig hé .
    Je bent al goed verwend .
    groetjes Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke bierkaartjes! Jij bent echt een ster in het maken van mannenkaarten, ik vind dat altijd best lastig. De mallen die je gekregen hebt van je schoonmoeder zijn ook heel leuk en haar kaart is prachtig!! (ik heb het plaatje even vergroot om hem eens goed te bekijken)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke kaartjes en niet alleen voor mannen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Great guy cards, Colien! I love turquoise, too, so your card caught my eye right away! Thank you for sharing your creativity with us again this week at Try Stampin' on Tuesday!!! -Donna

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super cute, Colien - I'm sure any guy would love this! Love the colors and the fun dies! Thanks so much for playing at TSOT!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een super mooi cadeau heb je gekregen, en je hebt er gelijk al zo'n profijt van! gave cadeaus kreeg je, jij verveelt je morgen niet (natte dag, dus veel thuis aan de knutsel....????) groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je vond het vast niet vervelend dat de kleuren niet mooi bij elkaar waren, zo kon je de stans machine nogmaals gebruiken èn meteen 2, LEUKE, kaartjes maken, fijn hè?!!
    Van je schoonmoeder kreeg je ook leuke kadootjes zeg. Wat lief van haar.
    Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de kaart die ze voor je gemaakt heeft, laat je die nog zien?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goedemorgen.
      Ik zie de kaart hoor!!
      Sjonge jonge, kan moeilijk zijn🤓.
      Ik was zo druk met het bekijken van de kadootjes die je gekregen hebt dat ik nooit heb gezien dat de kaart ook op die foto staat.
      Niet te missen, maar mij lukt dat dus wel🤭

      Verwijderen
  8. Mooie kaarten! En dat klinkt hartstikke fijn, zoveel tegelijk door het apparaat kunnen halen. Super cadeaus! Leuk dat je weer meedoet met TSOT. Groetjes! Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jeeeee! nog niet eens jarig en nu al zo verwend. Wat een gave stansen heb je gekregen. Daar gaan we vast een boel mooie kaarten mee zien. Ik heb en kaart voor je klaar liggen, maar twojfel of ik hem stuur, nu ik lees dat turquoise je favoriete kleur is ( de mijne ook, net een zomerjas gescoord in turquoise, kon hem niet laten gaan, ook al moet de winter nog beginnen). In de kaart die ik wil sturen zit nog geen stipje turquoise.... ik denk nog even.
    jouw kaartjes zijn in elk geval goed gelukt en erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien