zondag 8 november 2020

Bingo-reminder bij Knutsels en Kadootjes.

 

Nog t/m vrijdag 20 november kun je meespelen met onze bingo op het Knutsels en Kadootjes blog. De bedoeling is dat je een rijtje uitkiest in dit schema:


Dat mag horizontaal, verticaal of diagonaal. Ik koos voor het bovenste rijtje: verjaardag - kadootjes - bloemen en maakte dit cardbox-kaartje voor mijn tante. Zij is komende week jarig en vindt het erg leuk om kaartjes te ontvangen.
De papiertjes komen uit een blok van de Action, de bloemetjes zijn gemaakt met malletjes van dezelfde winkel, net als de glimsteentjes. De tekst en kadootjes zijn van Marianne Design. Op een of andere manier lukte het me niet om het kaartje te maken, heb er zo ongeveer de hele week over gedaan en pas gisteren was het klaar. Tja, dat heb je wel eens...

Doen jullie mee met onze challenge? Kijk gerust eens op het Knutsels en Kadootjes blog voor inspirerende voorbeelden van de rest van het DT. Je ziet daar ook dat er een hele leuke prijs te winnen is. Bugaboo stamps is de sponsor deze keer.

Vandaag is Rolf jarig, helaas geen feest. Zijn moeder is gisteren even langs geweest, vandaag komen mijn ouders. Mijn zussen en Rolf zijn broers komen op andere momenten, we hebben een heel schema t/m mijn verjaardag :) Natuurlijk maakte ik voor Rolf ook een kaartje, dat zie je snel.

8 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met en voor Rolf! Mooi geregeld zo met de visite, toch?
    Je boxkaart is mooi geworden, heel deftig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte gefeliciteerd met Rolf! Het is wel raar verjaardag vieren nu. Maar jullie maken er vast een fijne dag van. Je boxkaart is prachtig.
    Liefs Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met Rolf! & wat een mooie boxkaart heb je gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. vrolijk doosje met al die bloemen, deze hoeven geen water :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh... gefeliciteerd met Rolf. En inderdaad, zo heb ik het ook begrepen dat je niet elke paar uur 2 andere mensen op bezoek mag hebben. Veel drukker dan alles in 1 keer, maar je spreekt de mensen wel echt! Dat is dan de andere kant weer.
    Je boxcard is mooi en een tikje chique. Zal ej tante vast fijn vinden, zo eentje in de brievenbus te vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik snap wel dat je tante dit leuk vind. Dit kaartje is een cadeautje op zich. Proficiat ook met Rolf, ben benieuwd naar het kaartje voor hem!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Schitterende card in a box, erg gaaf gedaan! van harte nog met Rolf!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien