zondag 29 november 2020

Merry Kiss-mas.

 
Gisteren hadden Nelly, Daniëlle en ik weer een knutseldate. We hadden bedacht dat we alle drie iets zouden voorbereiden wat ze konden maken in de kerstsfeer. Ik maakte deze labelkaartjes met lippenbalsem. De mallen zijn van MFT en ook de bijpassende houdertjes zijn van het merk. 
Ik had vorige week mooie, kerstrode Labello gekocht die ik ervoor wilde gebruiken, maar helaas paste die niet in de houdertjes. Gelukkig bood de Action uitkomst, daar kon ik een pakje met 8 leuke kleurtjes balsem kopen. Het eerder gekozen kerstpapier ging aan de kant en er kwamen 2 papierblokken van de Action voor terug. En hier zie je de resultaten. De tekstjes printte ik zelf, er volgen nog andere... Nel en Daan gingen er ook mee aan de slag. 

Dit zijn de gebruikte mallen. Alle papiertjes waren in 1 keer uit te snijden met mijn nieuwe A4-stansmachine, lekker snel projectje :) Daarna zorgde ik voor een simpele lunch met diverse, lekkere kleine broodjes. Vervolgens gingen we verder met een theaterkaart die Nelly had gemaakt. Ze deed voor ons alle benodigde materialen al op maat gesneden in een envelop, dus dat ging ook vlot. En Daniëlle koos voor sneeuwkaartjes met stempeltjes van Stampin'Up, het was een productief dagje. de overige creaties zie je binnenkort. 



7 opmerkingen:

  1. Wat leuk deze malletjes en jouw cadeautjes ermee al net zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellig zo'n dag samen knutselen. Deze creaties zien er al heel erg leuk uit, ik ben benieuwd naar de anderen, die lijken me ook heel geslaagd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuke zo een knutseldaggie met z'n drieen Colien..en zeker deze van jouw is een super leuke geworden....lief zo een cadeautje onder de boom
    Ik ben wel nieuwsgierig naar de andere creaties...
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo'n leuk idee om af te spreken en samen te freubelen. Deze is zo gaaf. Ik zag zoiets al vaker voorbij komen en het is een heel leuk cadeautje zo. Ik ben benieuwd naar de andere creaties. De theaterkaart kreeg ik van Nelly voor mijn verjaardag! Echt een tof model!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoe leuk is dit! Heel tof.
    Ik kijk al uit naar je andere creaties. X

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien