maandag 23 augustus 2021

Fresh, wild flowers #3.

Komend weekend mag onze vriendin Jetty 50 kaarsjes uitblazen en geeft ze een feestje op een toffe locatie. Helaas kunnen wij er niet bij zijn, daarom zijn wij afgelopen zaterdag al bij haar thuis op visite geweest. In deze kaart zit een tegoedbon voor een bezoekje aan de Pluktuin en een lunch, dat vond ik wel een leuk cadeau en zij gelukkig ook ;)
En omdat ik nog vaasjes en bloemetjes over had, volgde dit extra kaartje. Het heeft meteen een bestemming, want vandaag is mijn collega Tini jarig. Zij geeft ook bloemschikken, dus dan past dit kaartje prima.  

De kasten op de logeer/werkkamer zijn uitgezocht en opgeruimd,  vandaag ga ik beginnen met de oude vloerbedekking eruit te snijden. Donderdag komt daar de nieuwe vloerbedekking. Straks ook uit op een nieuwe telefoon. Mijn huidige is bijna 3 jaar oud en begint kuren te krijgen, da's niet handig....

Challenge;
AAABirthdays - Inspiratiefoto


5 opmerkingen:

  1. Heel gave kaarten met de blauwe vaasjes, zowel op zwart als op wit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Very nice and I can see the photo inspiration on both your projects. Thank you for playing at AAA Birthday Cards

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gorgeous pair of cards. Love the drama of the black card base! Thanks for playing at AAA Birthday, hope to see you join in with future challenges too. Stay safe and keep crafting!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ook weer mooi! Ik heb ook nog niet zo lang een nieuwe telefoon, na 3 jaar begon hij ook moeilijk te doen. X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Love how you inspired with the vibrant colors. Thanks for playing along with us at AAA Birthday Card Challenge. Looking forward to seeing your creative projects in the future galleries.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien