woensdag 7 juni 2023

Remco jarig.

Gisteren was Remco, de vriend en beste maatje van Daniëlle, jarig. Ik had nog wat restjes uit het 'Mannen blijven jongens'-pakket liggen die ik op wilde maken en zo ontstond spontaan een soort drieluik.
Elk 'paneeltje' is gestanst met een mal van MFT en van hetzelfde merk zijn de lettermalletjes voor de naam. De tekststempels zijn van Stampin'Up. Aan de achterzijde is een strook van ongeveer 7,5 cm geplakt om de 3 kaartjes bijeen te houden.

Hopelijk is de kaart op tijd aangekomen, want toen ik em zondag op de bus deed, stond er dat de volgende lichting vrijdag zou zijn?! Dus óf de ophaler is vergeten de dag te verzetten óf het duurt nog heel lang voordat Remco zijn kaartje krijgt....


Gisteren was een heerlijke dag. 's Morgens actief in de tuin, want jongejonge, wat groeit het allemaal hard! Daarna een online overleg met de coördinator over mijn mentorklas, het schooljaar gaat zo snel nu, maar gelukkig staan alle leerlingen er goed voor en halen ze allemaal de overgangsnorm. Daarna de was weggewerkt en op de fiets gestapt en Rolf op het werk opgepikt om vervolgens een rondje rondom de Drunense duinen te fietsen en onderweg heerlijk te lunchen samen. 's Avonds een lesje X-core gevolgd en nog een kaartje gefröbeld. Heerlijk opgeladen voor nog 3 fikse werkdagen vol praktijkexamens!

Challenges;

Cupcake Inspirations - Anything goesThe Paper Players - PP643
 

7 opmerkingen:

 1. Wat een gaaf mannen3luik!!
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Your triptych style masculine card is amazing, Colien! I love how the colors and images flow from panel to panel. The sneakers in the middle panel are adorable. Thank you for playing with The Paper Players this week!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele mooie en strakke mannen kaart.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Great job, love the fold and this is very nice, thanks for playing our challenge at Cupcake Inspirations.

  Leanne DT Member/CIC
  Cupcake Inspirations

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This is such a cool card...the panels are so fun, filled with lots of masculine/boyish images! Great design! Thanks for sharing this with us at the Paper Players this week!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I LOVE this card!! The panels are so fun and I really like all the images you used on each of them. Great design. Thank you for joining us this round at Cupcake Inspirations Challenges.

  Nora
  DT Member
  Cupcake Inspirations

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien