vrijdag 11 augustus 2023

Hoera, Floor 3 jaar.

Afgelopen woensdag was Floor jarig en mocht ze 3 kaarsjes uitblazen. Ik heb, voordat ik deze schuifkaart voor haar ging maken, nog een keer goed op de kalender gekeken om er zeker van te zijn dat ze 'pas' 3 werd en geen 4, want het is me toch een pienter dametje! Rolf zei het ook nog; "wat een slimmerik is het toch!" Een heerlijke kwebbel die makkelijk dingen onthoud en verbanden kan leggen.

Ze is dus in 2020 geboren en vandaar dat het aapje op de kaart het cijfer 3 vasthoudt. Het is een bananenboom, die ik maakte door scheef geknipte blokjes te stapelen als stam en ook de bladeren tekende en knipte ik zelf. Volgens mij heb ik ooit zo'n soort kaart bij Yvonne gezien.
Het idee voor deze dubbele schuifkaart vond ik op het blog van Nobody-Else, daar vind je de beschrijving en een gratis printable met patroon. Ik heb de aangegeven maten net ietsje vergroot, omdat anders de boom er niet op paste. Onder de boom nog wat banaantjes en in het gras zie je nog 2 vogeltjes. 
Op het bovenste schuifgedeelte een verjaardagsliedje gestempeld op de onderste heb ik het simpel gehouden met 2 ballonnen. 
Het was een leuk projectje om te maken en ondertussen ben ik nog bezig met een wat groter iets op een klembord. Ik hoop het vandaag af te maken, zodat ik het binnenkort kan laten zien. 

We genieten nog lekker van onze vakantie. Gisteren ging Rolf in Den Bosch naar de opticien voor nieuwe brillen en aanluitend maakten we een wandeling bij de Moerputten. Een prachtig stukje Nederland heel dicht bij huis. 's Avonds namen we Ellen, Rolf zijn moeder/mijn schoonmoeder, lekker mee uit eten op de pannenkoekenboot in Woudrichem.

Challenges;

De Egel - #67 Schuifkaart met bomen/bladeren en vogels.

Carlin's Kaartenparadijs - Iets met een A (aapje)

9 opmerkingen:

  1. Wat een leuke schuifkaart met het vrolijke aapje in de hoofdrol.
    Prachtig gemaakt.
    Bedankt voor je deelname aan onze A challenge van carlin's kaartenparadijs.
    Succes !
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi dat schuifkaartje en ook een leuk idee om die boom zo te maken. Proficiat met de jarige. Zo klein ze zijn en al zo pienter. Dat is onze jongste spruit ook en die wordt pas drie in december.
    Mooie foto's van de omgeving.
    Bedankt dat je meedoet met de Challenge bij Carlin's Kaartenparadijs.
    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tof kaartje, daar zal deze dame wel raad mee weten

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuk !!!!!
    En geniet nog maar even !!!
    Groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke schuifkaart, dat gaan heen en weer en heen en weer gaan door de driejarige.
    Bij jou ook al een link voor nobody-els, net zoals bij Marfien. Leuk, ik heb het blog vandaag ontdekt! Geniet nog van je vakantie x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is een schattig kaartje.
    Wat heb je dat creatief gemaakt zeg, die palmboom.
    Leuk voor een 3 jarige, zo'n ondeugend aapje èn dan ook nog eens op een schuifkaart, zal Floor vast heel blij mee geweest zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Eem hele vrolijke dubbele schuifkaart met dat ondeugende aapje. Knap zoals je de boom zelf gemaakt hebt. Floor zal ook wel héél benieuwd zijn hoe deze "toverkaart" nu werkt hihi. Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
    Lieve groetjes Miranda dt De Egel

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een super leuke dubbele schuifkaart. Prachtig gedaan. Dat aapje is te schattig.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een gave kaart met leuke details ook. Groetjes en dank je wel voor jouw schuifkaart bijdrage aan de Egel. Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien