zondag 13 augustus 2023

Reminder vlinder-challenge bij Knutsels en Kadootjes + verrassingsuitje.

 

Nog t/m vrijdag 25 augustus kun je meedoen met de lopende challenge bij Knutsels en Kadootjes. Het thema is 'Vlinders' en we hebben al heel wat mooie inzendingen mogen bewonderen. 

Op mijn reminder-kaartje zie je weer Eline's vlinders (Marianne Design) gestanst uit het strookje dat overbleef van het achtergrondpapier. Dat maakte ik met de Gelli Plate en acrylverf. De slimline mal die ik gebruikte is van Avec en het tekstje  is van Nobody Else.

Gisteren was het eindelijk zover: mijn verrassingsuitje nog voor mijn verjaardag afgelopen november. Nelly en Daan wisten al vanaf die tijd waar ze mee naar toe wilden nemen, maar in de winter was geen optie en afgelopen voorjaar kon het door omstandigheden niet doorgaan. We gingen dus vlechten met wilgentenen, superleuk! 


Nelly maakte een bakje voor om haar kaartjes in te zetten (voorkant laag, achterkant hoger) en Daan maakte een dienblad/bak met handvaten waar plantjes of kaarsen in kunnen. Zelf koos ik voor een groot project: een puntvorm (kerstboom?)  voor in de tuin. Allerlei technieken en verschillende diktes en kleuren wilgentenen kwamen er aan te pas. Veel geleerd en genoten van een goed verzorgde, gezellige en leerzame dag. En een gaaf tuin object rijker, blij mee!


Challenges;

HobbyVision - Bingo (Vlinder-plakparels-stans)

Try Stampin' On Tuesday - TSOT 618


10 opmerkingen:

  1. Deze sketch is leuk hè?!
    Ik gebruikte het in, voor een hele vrolijke kleurrijke kaart, net als jij!!
    Wat een kleuren, mooi hoor.
    Ik vind het zwarte tekstje er mooi bij passen, op de 1 of andere manier komen dit soort kleuren in combinatie met zwart heel mooi over.
    Wat een leuke dag hebben jullie gehad gisteren!!
    Wat een leuke dingen hebben jullie gemaakt. Iets waar je nog lang plezier van zal hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, een prachtige kleurrijke kaart met die vlinders! Toffe creaties hebben jullie gemaakt!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie vlinderkaart en een hele gave workshop

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk idee voor je verjaardag was dat Colien en een mooi zelfgemaakt aandenken. Gave kaart heb je gemaakt in mooie kleuren.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk cadeau voor je verjaardag Colien en meteen een leuk zelfgemaakt aandenken aan deze leuke dag. Gave kaart heb je gemaakt in mooie kleuren.
    Lieve groetjes Miranda (bolletje lucky)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je kaart is super! Maar die workshop of hoe je het moet noemen is helemaal geweldig! En alle drie iets heel bruikbaars gemaakt. Ik vind ze allemaal erg leuk en goed gevonden....Ben benieuwd of we jouw 'kerstboom' nog eens aangekleed terug zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Love the butterflies on the mixed media background! Thanks for sharing with us at TSOT :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Love your card! The background is so pretty with those beautifully colored butterflies! Thanks for sharing with us at Try Stampin' on Tuesday! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hey Colien,
    Wat een mooie kaart weer. Leuk, die vlinder challenge. Ik had hem nog niet gezien, die ga ik nog even proberen te gebruiken voor een kaart. Heel leuk zeg dat uitje. Echt super tof gemaakt ook. Prachtig.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  10. What a lovely slimline card, Colien! I love that background you created with the gel pad!! Thank you for sharing not only your card, but your beautiful garden willow piece. May be it could be used for vines to climb on? -Donna

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien