maandag 4 maart 2024

Easelcards op het 4 Season blog.


De eerste maandag van maart en dat betekent een nieuwe challenge op het 4 Season blog. In maart willen we graag een easelcard zien, oftewel een kaart waarbij (minimaal 1) gedeelte rechtop staat. 

Ik koos voor een triple easelcard als voorbeeld, een model wat je hier al vaker voorbij hebt zien komen. Ik kreeg ooit zo'n verjaardagskaart van Claudia en vind het leuk om te maken, is niet moeilijk en geeft een tof effect.

Je zag zaterdag al een kaartje met een corgi en cactus, hier zie je ze in meervoud. Ook hier de papiertjes uit een oude IDEE&post geplakt, lekker vrolijk bij de plaatjes.

De plaatjes komen uit een knipvel van Holy Cute (te koop bij Noor&Zo) en de tekstjes zijn van Nobody-Else. Die plakte ik wat verhoogt op, zodat de strookjes op hun plaats blijven staan.

 

Er zijn verschillende modelletjes die je als easel kunt maken, kijk maar eens op het 4 Season blog wat mijn DT-maatjes Nelly en Daan hebben gemaakt. Maar ook onze 3 gastdesigners laten heel mooie creaties zien, we zijn blij met deze inspirerende voorbeelden! Meedoen kan t/m vrijdag 29 maart.

Gisteren was een heerlijk, zonnige dag, dus maakte ik een fijne wandeling met Suus en Briep in de polder. Daarna heb ik mijn motor gestart en heb ik een lekker stukje gereden. Verder ging ik naar een akoestisch  optreden in Xinix van Acting the Maggot, Ierse punk pop rock folk en fun muziek. 's Avonds heb ik nog gefröbeld, dus het was een heel geslaagde zondag! Nu op naar een heel creatieve week: heel wat kunst- en bloemschikuren komende week. 



2 opmerkingen:

  1. Suuuuuper vrolijke kaart.
    Wat is dat kleurrijke dp toch mooi.
    Dit model maakte ik ook al eens (en paar keer), leuk om te doen en inderdaad niet moeilijk. Ik vind alleen het versieren wat lastig, want als je het "oppopt" wil je niet dat het voor elkaar staat, dat is nog best even opletten dus.
    Maar het ging jou goed af zie ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Colien,
    Wat een super vrolijke kaart heb je gemaakt. Echt zo mooi gedaan. Echt heel erg tof. Leuke challenge ook.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien