vrijdag 17 mei 2024

Keukenhof.

Voor mijn moeder maakte ik dit keer geen Moederdagkaartje, maar een boekje met foto's van ons gezamenlijk bezoek aan de Keukenhof. Op 24 april gingen we daar samen heen en genoten we van de kleurenpracht. 
Voor het boekje met foto's koos ik ook kleurrijk papier. Ook verwerkte ik er de plattegrond in en vulde het aan met geprinte tekstjes. Het was een koude dag, maar daar zie je op de foto's gelukkig niks van terug ;) 
Mijn moeder vond het een leuk boekje geworden, ze kon het erg waarderen. Samen met nog een mooi bloeiende hanging basket, de BBQ van afgelopen zondag en de cadeautjes van mijn zussen voelde ze zich goed verwend. En zo hoort het....

Op school = werk is de bieb weer goed aangevuld en ook ontvingen we grote banners (1,5 m hoog) waarop de rubrieken en genres af te lezen zijn. Dat maakt het zoeken naar boeken nog makkelijker voor onze leerlingen. 

Vandaag gaan we de doorkomst van de Roparun al voor een gedeelte in orde maken. Er moeten dranghekken geplaatst worden, versieringen worden aangebracht, de route duidelijk aangeven, muziekinstallatie in orde maken, etc. Ik kan niet te lang helpen, want ik heb einde van de middag een afspraak bij de chiropractor. Even de boel weer los laten maken. Maar wat niet af is, doen we morgenochtend, komt vast goed.





 

5 opmerkingen:

  1. Wat een superleuk boekje heb je gemaakt! Dat is nog eens een op en top persoonlijk Moederdag cadeau! Herinneringen maken en ook nog vastleggen. Heel goed idee!
    De bieb ziet er netjes uit!
    Succes met alles klaar zetten voor de Roparun!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, super, zo'n boekje vol herinneringen aan een waardevolle dag, gaaf gedaan.
    Succes met alle voorbereidingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je dat leuk gedaan zeg. En die bieb ziet er prachtig uit, doet me opeens terug denken dat ik bij Daphne op de middelbare school ook met de bibliotheek bezig ben geweest maar dat is wel een paar jaartjes geleden😀😀 fijne dag verder en succes bij chiropractor en de opbouw.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk boekje !!!!
    Succes vandaag !
    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey Colien,
    Wat leuk gedaan zeg. Heel erg mooi geworden. Wauw.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien