zondag 19 mei 2024

Lang zal je leven in de gloria!

Gistermiddag was ik weer gezellig in Breda voor de maandelijkse fröbeldate met en bij Els. We maakten allebei een vouwkaartje mét fruit voor de lopende challenge bij de Egel. Heel verschillende resultaten, maar lekker bezig geweest allebei. Hier zie je mijn kaartje met Eline's varkentjes en de picknick set by Marleen, beide van Marianne Design.


Je ziet hieronder dat het kaartje opgevouwen makkelijk in een envelop kan. Handig, want die ligt inmiddels klaar om verstuurd te worden...

Vandaag ga ik ook weer aan de fröbel, want ik heb wat condoleancekaartjes nodig helaas. Tussendoor probeer ik mijn collega's van Ropateam de Buitenbeentjes te volgen. Het kaartje voor morgen (of eigenlijk 2) is klaar, dan laat ik de reminder van onze sketchchallenge op het  Season blog zien. Fijne eerste Pinksterdag!

Challenge;

De Egel - 2 vouwen of meer én fruit.

 

5 opmerkingen:

  1. Heel goed te zien hoor! En het is een leuk model! Helemaal goed voor de challenge bij de Egel. Dank je wel voor het meedoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat en leukerd is dit weer.
    Vroeger verzamelde ik varkentjes, van alles had ik met varkentje erop, ik blijf het leuk vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een mooie feestelijke kaart maakte je.
    groetjes Alma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leukerd Colien, enig met die varkentjes. Ik dacht dat het voorste varkentje iets te veel wijn had gehad. haha. Mooi verwerkt met het fruit . Dank je wel voor jou bijdrage voor de uitdaging van de Egel. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien