maandag 2 november 2020

Sketch op het 4 Season challenge blog.

 

Vandaag gaat de november challenge van start op het 4 Season blog. Deze maand hebben we een sketch voor jullie. Hoe je die invult qua papiertjes, kleuren of materialen mag je zelf bepalen. 

Hier mijn voorbeeldkaartje. Ik maakte het op bestelling voor mijn collega. Zij is bierbrouwer en wilde graag een kaartje voor een aluminium huwelijk van een bierliefhebber. Vandaar de cijfers in die kleur. De kleuren van de papiertjes passen bij het logo van haar eigen brouwerij D'n Hopper....

En dit is de sketch. Kijk ook op het 4 Season blog, daar vind je nog meer voorbeelden van Nelly en onze 3 gastdesigners.

Voor nu een normale werkweek voor de boeg, hopelijk zonder extra (of) lange werkdagen. Woensdag weer een kinderfilmmiddag en dan op naar volgend weekend met Rolf zijn verjaardag á la 2020. Vanavond geen sporten, was helaas te laat met aanmelden en er mogen echt maar 14 mensen in de grote zaal voor de groepsles. Dan maar fröbelen bij Daniëlle, dus weer genoeg plannen komende week ;)



11 opmerkingen:

  1. Gaaf deze kaart! & een leuke sketch is dit. Fijne week!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige mannenkaart Colien! Heel mooi gedaan! Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel tof weer. Succes met jou week. X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik schrijf het net bij Nelly.......Wat een leuek sketch.
    Jij maakte er een mooie, persoonlijke kaart mee, heel erg leuk verzonnen met de cijfers op kleur, passend bij de huwelijksjaren.
    Knutsel ze vanavond, veel leuker dan sporten toch?!!
    Groetjes, Daphne Coers

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi en stoere kaart en een leuk verhaal erachter!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ahhhh 2,5 jaar getrouwd! Ik dacht al, zou dat de leeftijd zijn van de ontvanger?! En dan bier erbij, hahaha. Toffe kaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie kaart in hele warme kleuren. Leuke sketch!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke uitwerking van de schets met het bierthema! Ik heb deze schets kortgeleden nog gedaan met onze schetsswap, het is een leuke! Veel plezier met Danielle vanavond.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie sketch hebben jullie uitgezocht! EN je kaart is een heel gaaf voorbeeld. Laat mooi zien dat het niet echt sterren hoeven te zijn.
    Drie keer raden of ik mee ga doen...;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien