Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 4 mei 2021

Baby.

Met alle baby's (op komst) bij verschillende collega's zag ik dat er geen babykaartjes meer op voorraad waren in het kaartenrek op school = werk. Ik verkoop daar mijn kaartjes voor Alpe d' HuZes en wil na de meivakantie weer wat aanvullen. Ook in de bloemenzaak waar ik 17½ jaar gewerkt heb, staat een bak met kaartjes op de toonbank. Daar heb ik vorige week heel wat aan kunnen vullen en zodoende was mijn mandje hier thuis behoorlijk leeg. Zondag maakte ik o.a. deze 3 babykaartjes. 

Challenge;
CAS on Friday - #204 Baby

Bij De Egel willen ze graag de paperpiecing-techniek zien. Daarvoor gebruikte ik Eline's babystempels, één van de eerste spulletjes die ik aanschafte van Marianne Design. Maar nog steeds leuk! Ik stempelde op 2 soorten designpapier, knipte de vormpjes uit en zie hier het resultaat.

Challenge;
De Egel - #119Paperpiecen
Net als op het bovenste kaartje zie je hier een zebraatje. Ik had ze nog op tafel liggen, nadat ik het kaartje voor Siem had gemaakt. In geel is het heel neutraal, dus kan zowel voor een babyboy als -girl.
Ik heb nog meer kaartjes gemaakt, dus voorlopig nog genoeg om te laten zien. Bedankt voor je bezoekje en kom gerust snel weer langs!

Challenges;
Creative Sketchy Girls - Bingo (lint,parels,geel)


 

8 opmerkingen:

 1. Ik vind ze super Colien, deze baby kaartjes!
  Mooie kleurtjes ook

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn helemaal geslaagd Colien.
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geel, vooral in het voorjaar, is altijd leuk voor een baby kaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele zonnige babykaarten Colien en inderdaad gender neutraal ;)
  Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
  Lieve groetjes Miranda dt De Egel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zie ik een leuke kaarten voorbij komen. Ze zijn zo sprekend mooi welk materiaal je gebruikt hebt. Dank je wel voor jou bijdrage aan de uitdaging van de Egel. Groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke babykaartjes zijn het! Je hebt er weer mooi wat voor de voorraad bij. Hoewel ze vast en zeker snel verkocht zullen zijn!
  Dank je voor het meedoen bij de Egel.
  En zeker kom ik morgen jouw uitwerking van de sketch bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Komen er zoveel baby's aan in Andel? Hoe leuk is dat?! Jouw kaartjes zijn supertof. Goed idee om je voorraad op school aan te vullen, volgens mij wordt daar nog altijd dankbaar gebruik van gemaakt. En natuurlijk superleuk dat je meedoet bij CAS on Friday! Geniet nog van de meivakantie! We zijn pas op de helft ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien