Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 7 mei 2021

Diertjes in frames.

Afgelopen zondag heb ik verschillende stempelafdrukjes zitten kleuren met mijn pas aangeschafte aquamarkers van de Action. Jullie zagen al de maki's en vandaag zijn 4 andere diertjes van Create a Smile aan de beurt. Het kleurwerk zag er eerst best oké uit, nu wordt het toch wat vlekkerig en streperig. Wil niet zeggen dat het aan de stiften ligt, kan ook aan mijn kleurkunsten liggen...of het ontbreken daaraan ;)
Het schaapje en kuiken zijn wel goed gelukt, maar het konijn is vlekkerig en het varkentje heeft verticale streepjes. Ach, het blijft handwerk, dus ik laat het maar zo. De framepjes en tekstjes op dit 2e kaartje zijn malletjes van de Action, net als de papiertjes. Op het bovenste kaartje heb ik hartjes-envelopjes op het papier gestempeld in een iets donkerder roze tintje. Deden we ooit eens bij een workshop van Ingrid, heel simpel, maar geeft zo'n leuk effect.

Gisteren de boekenkast in de kamer onder handen genomen. Het is een flinke kast van 3.50m breed en van de vloer tot aan het plafond. Dankzij de extra opbergruimte die we hebben gecreëerd op de zolderkamer had ik bedacht dat alle fotoboeken daarheen mochten verhuizen. Wij zijn niet super in het huishouden, doen de nodige en zichtbare dingen, maar de boeken(kast) maken we 1x per jaar echt goed schoon. De boel was behoorlijk stoffig, vooral op de bovenste planken.... Het was een behoorlijk klusje: eerst alles 'ontstoffen' en bijna 30 grote boeken en nog zo'n 15 kleinere mappen 2 trappen hoger gebracht. Kwam meteen aan 5000 stappen en de kast in de kamer is gezelliger ingericht.
Challenge; 

9 opmerkingen:

 1. hahaha, grappig en lief setje, mooi
  grtjs,martina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze leuk Colien!!!!
  Erg mooi ingekleurd ook!

  Groetjes

  Rimmie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Twee heel leuke kaartjes, Colien! ik denk wel dat er echt veel verschil in kwaliteit van markers zit. Copic springt er echt uit in blending en kleuren. het papier maakt ook veel uit, merkte ik wel toen ik ermee begon.
  Goed van je die kast, klinkt als een hele klus! Maar het kan er weer een jaartje tegenaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach joh, konijnen zijn van nature al een beetje vlekkerig toch? Honden trouwens ook, die van ons is echt heel ranzig soms ha ha. Ik vind je kaartjes schattig geworden! En goed bezig met je boekenkast, zeker nu de sportscholen dicht zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke kaartjes met schattige figuurtjes ! Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Both cards are so beautiful and perfect for our sketch. I think your coloring is great. Thanks for playing along at the Create a Smile Challenge

  BeantwoordenVerwijderen
 7. They are adorable! Thank you so much for taking part in the Create a Smile Stamps Challenge

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh I love those critters and the cards you made with them! Both fit perfect in our current create a smile challenge sketch. Thank you for playing along 🤗

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Both cards are so cute, but I love how in the first one it looks like the critters are popping out of the frames 😍 Thank you for playing along with the Create a Smile challenge ❤️

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien