Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 2 mei 2021

Troost.

Net als gisteren laat ik je ook vandaag 2 kaartjes zien die ik maakte met Distress oxide inkt. Bij dit eerste kaartje ook een mask van Dutch Doobadoo gebruikt, tekststempel van Bella Lulu en bloem uit een blok van de Action. Ik maakte het kaartje voor een collega, haar schoonvader is onlangs overleden.
En dit kaartje voor onze overbuurman Wim. Hij is bijna 90 en woont nog zelfstandig samen met zijn vrouw die rolstoelgebonden is. Helaas kreeg het stel 8 weken geleden Corona en daardoor belandde Wim met ademhalingsproblemen in het ziekenhuis en vervolgens een aantal weken op de verzorgingsafdeling van een verpleegtehuis. Maar sinds vorige week vrijdag is hij weer thuis en zijn Wim en Heiltje weer samen. Met hulp van de thuiszorg, familie en vrienden gaat het goed. Hij heeft veel in moeten leveren, is nog snel moe, maar ik zie hem al weer zijn dagelijkse rondje wandelen buiten. Wel met een rollator en dat vind hij jammer, want 'dat is voor oude mensen', haha! Het kaartje ging bij een mooie bloeiende plant en ik kan die vanuit hier zien staan :)

Op het 4 Season blog zie je de uitslag van de voorjaarskleuren-challenge. Morgen gaat de nieuwe uitdaging voor de maand mei van start. Ik zal dan hier een voorbeeld laten zien, graag tot dan!

Challenge;

Freshly Made Sketches - FMS483
 

7 opmerkingen:

 1. Prachtige kaarten.
  Zo mooi dat de ene troost brengt en de andere opbeurend is, terwijl de achtergrond op dezelfde manier gemaakt is en eigenlijk heel vrolijk van kleur is.
  Wat een verhaal van Wim...... wat fijn dat hij nu weer thuis is en nog een poosje bij zijn vrouw kan zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb even terug gelezen......
  Mooie kaarten laat je zien.
  Vooral die voor Siemens vind ik zó lief🥰

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 😅Oh oh, mijn telefoon bemoeid zich er weer mee!
   Siem bedoel ik natuurlijk😜

   Verwijderen
 3. Prachtige kaarten heb je gemaakt.
  Zo mooi de achtergronden met distress.
  Groetjes Jackelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaartjes! Goed verhaal van de overbuurman, haha, een rollator is voor oude mensen😀. Dat is de instelling waardoor ze ook zo oud worden denk ik wel eens. Fijn dat ze weer samen zijn. Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben flink ziek geweest van die ellendige corona en ook in het ziekenhuis gelegen, ik snap dus helemaal hoe overbuurman Wim zich voelt. (Gelukkig voor mij geen rollator hoor!) Al een tijdje geen blogs meer gezien maar leuk om hier weer eens langs te komen. Je kaarten zijn prachtig, echte kleurexplosies maar door de witte bloemen toch weer ingetogen, heel mooi gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn prachtig, oom die hieronder, erg mooi die stempels tegen jouw achtergrondjes! Arme buurman, hoop dat hij goed opknapt!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien