zaterdag 26 februari 2022

Bubblegum.

Nog een kaartje uit de wachtkamer: eentje met een leuk Bubblegum plaatje van Bella Lulu en blaadjes  + bloemetjes van Marianne Design byMarleen. Het was twee weken geleden een challenge bij Noor & Zo.
Eerst een ovaal gestanst uit een oplegvel en langs de rand de blaadjes en bloemetjes geplakt. Vervolgens het geheel met 3D-tape erop bevestigd, het plaatje van de giraf erin geplaatst en een beïnkt papier erachter geplakt. Eigenlijk heel simpel, maar met leuk effect.

Het schaatsen was erg leuk gisteren en iedereen, leerlingen en collega's hebben genoten. Nu heerlijk een weekje vakantie. Vanavond mag ik, sinds lange tijd, weer eens achter de bar. In poppodium Xinix speelt Gearring, een Golden Earring coverband. Hopelijk wordt het lekker druk en mag ik veel drankjes verkopen. Fijne weekend, allemaal!




 

4 opmerkingen:

  1. Mooi vrolijk kaartje Colien
    Leuk in dat poppodium!
    Veel plezier, liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel een leuk!!
    Ik heb ooit eens zo'n bewerkte foto op mijn telefoon gehad, met een giraf die en kauwgom bel blies, die gebruikte ik heel vaak om te sturen via de app om iemand een fijne verjaardag te wensen.
    Succes vanavond!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een geweldig leuk kaartje is dit Colien, ik wordt er helemaal vrolijk van. En lekker tappen vanavond met Golden Earring op de achtergrond.. dat is beter dan die Carnavals herrie!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Superleuk en heel mooi gemaakt Colien. Veel plezier vanavond.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien