zaterdag 19 februari 2022

Heppie bursdeej toe joe!

Door de vele Mega Hobby Festijnen en mijn weekje quarantaine heb ik een flink aantal kaartjes en knutsels in de wacht staan om nog te laten zien. Sommige zijn gemaakt voor een challenge, zoals deze, en dan moet je wel even op de datum letten. Dus op de valreep doe ik mee met de sketch-uitdaging bij Creative Sketchy Girls. Ik maakte dit kaartje met papiertjes uit het Pink Highlight blok van de Action en een plaatje + tekstje van Bella Lulu. 

Vandaag staat er weer een fröbeldate gepland met Els, dus ik ga vanmiddag naar Breda. Maar eerst even langs bij Cheyenne. Zij is mijn thuiskapster, maar vandaag opent ze haar eigen salon. Dat maakt voor mij weinig verschil, want ze is mijn overbuurmeisje, dus het is voor mij even oversteken als ik geknipt wil worden. Gisteravond heb ik een mixed media canvasje voor haar gemaakt, dat zie je binnenkort.

Challenge;

Creative Sketches Girls - Sketch



2 opmerkingen:

  1. Prachtig kaartje Colien
    Mooi gemaakt, geniet van je knutselmiddag!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja.... hiervoor was (ben) ik dus te laat. Het is een heel leuk kaartje. Komt er binnenkort nog een kaartje met deze leuke kokkin langs? ;-) Zou toch zo maar kunnen..
    Gezellig met Els aan de freubel...fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien