woensdag 9 februari 2022

Mega Hobby Festijn 6 februari, #2.

Dit is de 2e creatie die ik afgelopen zondag maakte tijdens het Mega Hobby Festijn. De dag stond in het teken van diverse Dutch Doobadoo stencils, de Bella Lulu koetjes en bijpassend papier. 's Morgens ging de creatieve dag van start met een live workshop van Jolanda. Zij maakte een leuke vouwkaart. Wel met een net iets ander stencil, maar ik gebruikte deze mal uit het eerdere 'Hartjesregen'- pakket. 

Omdat ik vooraf al voor de verschillende workshops papiertjes had gesneden en er voor deze kaart van te voren niet was aangegeven wat je nodig had, gebruikte ik hier papier uit een blok van de Action. Ik was bang dat ik anders niet genoeg had voor alle 6 de workshops. Achteraf viel dat mee, maar toen was deze kaart voor Nelly al klaar. Zij was gisteren jarig...

In dit pakket zat ook de boerderij-stans van Marianne Design. Je zag em gisteren ook al op het kaartje voor Rianne. De grasrandjes zijn ook gemaakt met een (Craftable) malletje van MD. De tekstjes printte ik zelf. Wil je deze kaart ook maken? Kijk dan >HIER< voor de uitleg van Jolanda.

Gisteren ging het goed op school = werk. 's Avonds niks meer gedaan, gewoon lekker op de bank gehangen met om beurten dan Suus, dan Briep tegen me aan, maar het was goed te doen. Vandaag ga ik voorbereidingen treffen voor de workshop Vogelvoederstuk maken tbv Alpe d'HuZes die ik mag organiseren. Gelukkig is het weer mogelijk om activiteiten te organiseren in het dorpshuis en er is weer veel animo. Behalve dat Rolf in juni weer zal deelnmen (we gaan ervanuit dat het dit jaar echt door kan gaan), gaat ook mijn jongste zusje Anne-Marie deelnemen. Rolf op de fiets en Anne-Marie lopend. Er is nog veel geld nodig voor onderzoek in de strijd tegen kanker, dus we gaan er weer voor!
Challenge;
2 Sisters on the Blog - Meer dan 1 vouw



 

5 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kaart voor Nelly! Lief met de koetjes. Succes met de voorbereidingen! Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk deze boerderijkaart, Colien
    Mooi gemaakt!
    Fijn dat je toch weer bent opgeknapt!
    Succes met het voorbereiden voor het goede doel!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke kaart! Zoveel op te zien!
    Dank je wel voor het meedoen.
    Groetjes Caroline DT 2Sistersontheblog

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze is ook weer heel erg mooi.
    Een gezellige kaart en de speciale vorm.... ik hou ervan.
    Goed bedacht om papier te gebruiken waar je in ieder geval genoeg van hebt.
    Fijn dat het weer goed gaat, het werken, dit hebben we weer gehad! En als ik de "voorspellingen" mag geloven kunnen we binnenkort helemaal weer terug naar normaal😊

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een superleuke kaart Colien.
    Leuk dat je meedoet bij 2Sistersontheblog, dankjewel.
    Groetjes Nicolette DT

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien