maandag 22 april 2019

Cadeauzakjes.

Goedemorgen op deze 2e Paasdag. Wederom een mooie, zonnige dag voor de boeg, wat is het toch genieten! Vandaag laat ik jullie de cadeau-zakjes nog even zien die ik gisteren uitdeelde aan mijn ouders en zussen.
De zakjes kocht ik ooit bij Xenos en kwamen nu goed van pas om te vullen met chocolade-eitjes. De voorkant heb ik versierd met plaatjes uit een knipvel van Marianne Design op een papiertje van de Action.
Onderaan wat gestanste eieren in verschillende kleurtjes en boven het plaatje een mooi tak: Petra's appelbloesem (LR0512)
Schattig, toch?! Ik vind ze wel geslaagd en ze werden goed ontvangen. Bijkomend voordeel: op 5 eitjes na is alle chocolade hier in huis verdwenen ;) Alhoewel ik wel een lekkere Paas-Tony's heb gekregen, lekker met merinque en citroen....
Ik ga zo weer even verder in de voortuin en na de lunch naar mijn ouders: vandaag is mijn moeder jarig. Geniet van de dag!


1 opmerking:

  1. Oh gefeliciteerd met je moeder! En je hebt enige zakjes gemaakt! En zeker handig als de paaseitjes de deur weer uit zijn. Kom je ook niet in de verleiding!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien