dinsdag 23 april 2019

Ons ma jarig.

Gisteren vierde mijn moeder haar verjaardag en daar hoort natuurlijk een kaartje bij. Ik gebruikte er onder andere de nieuwe klaproos-mal van Marianne Design voor. Door de gele kleur werden het hele andere bloemen, maar dat maakt niet uit, want mijn moeder is dol op alle bloemen. 
Samen met mijn 3 zussen hadden we verschillende cadeautjes voor haar gekocht, maar ik kon het niet laten om nog een stipbordje te geven. Gewoon, omdat het leuk is om te stippen en ze altijd blij is met zelfgemaakte fröbels.
Ik pakte het theetipje samen met 2 theezakjes, met toepasselijke teksten, in. Vind het er altijd gezellig uitzien, zo'n kleinigheidje een beetje leuk ingepakt...
Het leek wel terug in de tijd: op Moederdag met eigengemaakte cadeautjes aankomen ;)
Challenge;
Sketch Saturday - #560

9 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd met je moeder! Je hebt een heerlijk vrolijk kaartje voor haar gemaakt. En wat leuk om er nog een stipbordje bij te doen!

    Groetjes, Merit en Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je moeder Colien en wat heb je haar verwend met je prachtige kaart, hele leuke bloemen om te maken hè die poppy's en wat mij betreft kunnen ze in alle kleuren! Enig kadootje je zelfgemaakte schoteltje wat ze zeker vaak gaat gebruiken voor haar gebruikte theezakjes!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met je moeder! Wat heb je een geweldig leuk verwen pakketje gemaakt voor haar. Dit zal vast in de smaak vallen.
    Komende week ga ik voor de eerste keer stippen, ben benieuwd hoe dat is. Hopelijk word het net zo mooi! Al ben ik bang dat het in het begin wel even oefenen is hihihi.

    Groetjes
    Rimmie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een lieve cadeautjes heb je voor je moeder gemaakt. Hoe oud je ook bent, zelfgemaakte cadeautjes zijn altijd de leukste!! Ze zal nu bij ieder kopje thee aan je denken.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Moeders waarderen altijd zelfgemaakte kadootjes, en wat een vrolijke kaart is het geworden ook je stipjes bord is fantastisch !! groetjes Blankina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd met je moeder, en wat een heb je haar verwend met een mooie zelfgemaakte kaart en een stipbordje.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi! Die klaprozen stonden ook op mijn verlanglijstje, maar ik hield het sober en koos ze toch niet. Ze zijn wel erg mooi op je kaart! X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi kaartje en leuk dat de klaprozen juist anders uitpakken in het geel! Het geheel viel vast in de smaak bij je moeder! Liefs, Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Deze is een zeer mooie kleurcombo voor het bordje .
    Geweldig idee als thee zakjes bordje .
    De kaart is er zeer mooi bij
    Francisca

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien