zaterdag 27 april 2019

Koninklijke stippen.

Gisteren zijn we weer thuisgekomen na ons korte verblijf in Twente. Ik verlang nu al terug, vooral naar de 'lente in Twente'! Wat hebben we genoten van het mooie weer. Vanmorgen ben ik al aardig nat geregend bij het uitlaten van de honden, jammer dat het weer nu een stuk minder is. Vooral voor alle plaatsen waar een gezellige activiteiten zijn gepland....
Hoe dan ook: bij thuiskomst gisteren nog heerlijk in de achtertuin in het zonnetje gezeten. Mijn stip-spulletjes erbij gepakt en in 'koninklijke kleurtjes' deze 2 bordjes gemaakt.
De Hollandse kleurencombi is niet alleen leuk op deze dag, maar ik vind het sowieso wel frisse kleurtjes. De schaaltjes staan nu in de oven, even afbakken.  
De stippen zijn niet allemaal perfect rond, maar dat is niet erg (vind ik), het is tenslotte handwerk. En eigenlijk zou ik het vaker moeten doen, blijven oefenen, maar ja.... dat komt er niet altijd van. 
Morgen weer iets koninklijks, iet met een kroontje, maar dan heel anders... Graag tot dan en fijne (Konings)dag, allemaal!


5 opmerkingen:

  1. Ja, wat hebben we geboft met het weer he, dat is even omschakelen! Jij bent echt in koningsstemming, met je leuke bordjes! Heel tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Volgens jou misschien niet perfect, maar je hebt er ontzettend veel handigheid in, wat zien ze er weer jaloersmakend mooi uit! Groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat knap zeg !!!
    stippen niet rond genoeg zeg jij ? Ik zie dat toch niet ik zie een ongelofelijk mooi bordje !
    Groetjes,
    Francisca

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie koninklijke bordjes, mooi gedaan. Gave kaart voor Toby en twee mooie kerstkaartjes. Fijn dat je genoten hebt in Twente, lekker er even tussenuit.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien