donderdag 3 oktober 2024

52 Weeks to Christmas, #20-2024.

 

Week 40 en nog maar 83 dagen en dan is het kerst! Ook op deze donderdag weer een kerstkaartje en eentje in het kader van de lopende challenge op het 52 Weeks to Christmas blog: Maak een kaart die schuift, draait of beweegt. Ik ging aan de slag met het 'Spinning wheel' van Joy! en de materialen die ik kreeg op de Eline en Marleen fandag:
Je ziet het Christmas Bakery papier en de stickers terug op de kaart. De kleurtjes zijn zo mooi op elkaar afgestemd. Door het spinning wheel te draaien (met behulp van de splitpen) komt er telkens een ander tekstje tevoorschijn:

Naast de nieuwe materialen gebruikte ik ook nog de kerstboompjes en de beertjes van Marleen. Tot slot heb ik nog wat 'puffy' rondjes opgeplakt.
Doe je mee met onze wekelijkse uitdaging? Meedoen met deze maandchallenge kan nog tot 27 oktober, klik op het logo rechtsboven op het 52 Weeks to Christmas blog en daar vind je alle info.

Gisteren had ik een relaxt dagje: na wat huishoudelijke taken ben ik lekker aan de fröbel gegaan, maakte ik een wandeling met de honden, besteedde ik wat extra aandacht aan het avondeten (niet mijn hobby, maar als ik tijd heb, vind ik het minder erg), ging ik sporten en keek ik 4 afleveringen van een serie die ik had opgenomen. Heerlijk zo'n dagje soms.

Challenges;

Girlz Creative Christmas Challenge - Alles mag

ABC Christmas Challenge - T is for Traditional colours


3 opmerkingen:

  1. Hey Colien,
    Oh, da's waar... een spinning wheel draait ook! Goed gevonden zo. Je maakte er een super leuke kaart mee voor de uitdaging!
    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke spullen kreeg je op de fan dag.
    Leuk, deze kaart, veel op te zien en het draaiwiel met verschillende teksten vind ik leuk. Zo'n kaart heb ik nog nooit gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Colien,
    Wat een mooie kaart heb je gemaakt. Leuk met de spinning wheel. Het papier is echt prachtig, ik heb het ook gekocht omdat ik de kleuren zo gaaf vond.
    heerlijk zo'n relax dag.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien