woensdag 16 oktober 2024

Welkom Mees.

 Een tijdje geleden is Mees geboren, maar het was er nog niet van gekomen om een kaartje te sturen. Het vosje lag al een tijdje klaar en gisteren lukte het om het op een kaartje te verwerken. De reden om Eline's vosje te gebruiken snap je als je het geboortekaartje van Mees ziet:

Bij de Zeeman zag ik deze leuke wantjes/handschoentjes en die gaan mee in de envelop. Vind ze sowieso erg tof, maar zeker bij het kaartje heel toepasselijk.
Vandaag een bijna vrije dag, want vanavond mag ik werken. Er is een zogenaamde Kom, proef en beleef middag en avond op onze school voor groep 8-ers. Vanmiddag draait mijn collega Kirsten 3 bloemlesjes en vanavond neem ik er evenzoveel voor mijn rekening. Allemaal ter promotie, hopelijk levert het veel brugklassers op het volgende schooljaar!


4 opmerkingen:

  1. Dat is wel heel erg leuk.
    Dat vosje, samen met de handschoentjes in een envelop vinden.
    Mooi kaartje hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ontzettend leuk kaartje! Dat vosje is leuk en helemaal bij het originele kaartje. Wat een gave handschoentjes vond je!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo leuk op elkaar afgestemd...Toppie!!!
    Groetjes, Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat superleuk dat je een kaart met vosje maakte net als op het geboortekeaartje, heel leuk geworden. en dan ook nog eens vossenhandschoentjes erbij, zo schattig!
    Succes met de werving van leerlingen vanavond!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien